5 πτυχές θα πρέπει να δοθεί προσοχή κατά την αγορά εξοπλισμού θεραπείας φωτός LED που κατασκευάζεται στην Κίνα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-08-27

Αν θέλουμε να βρούμε τον σωστό κινέζο κατασκευαστή εξοπλισμού υπέρυθρης θεραπείας, το πρώτο πράγμα για λίγα λεπτά, ανάλυση πολλαπλών γωνιών.

Ποιότητα: Η ποιότητα πρέπει να προηγείται.Λόγω του προβλήματος της απόστασης, το κόστος μεταφοράς είναι αρκετά υψηλό, αν η ποιότητα έχει το ερώτημα όχι μόνο για την αύξηση του κόστους για τον εαυτό του, μπορεί επίσης να αφήσει μια κακή εντύπωση στον πελάτη και στο κέντρο του.39.

Κόστος: Για να μειωθεί το κόστος των συναλλαγών και να διευκολυνθεί η επαφή με τους προμηθευτές, θα πρέπει επίσης να εξεταστούν ορισμένοι μεγάλοι αλλά σχετικά άγνωστοι προμηθευτές σημάτων.Θα είναι επίσης ευκολότερο να διαπραγματευτούμε και να κερδίσουμε εμπιστοσύνη.

Κατηγορία προϊόντος: Αν έχουμε πολλά προϊόντα στο χέρι και πρέπει να αναζητήσουμε προμηθευτές, θα πρέπει να εξετάσουμε εάν υπάρχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εάν μπορεί να προσαρμοστεί το Odm, να αποφύγει τον ανταγωνισμό ομοιογενοποίησης, κανένα κέρδος.

Περιφέρεια: εάν ο κατασκευαστής βρίσκεται σε ανεπτυγμένες περιοχές της βιομηχανίας LED, όπως η Shenzhen, η επαρχία Guangdong.Shenzhen προηγμένη τεχνολογία, κατά μήκος της ακτής, η αποστολή εξαγωγών βολική.

Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο για την εύρεση προμηθευτών, αλλά και για την προμήθεια αγορών συσκευασίας προϊόντων, να αυξήσει τον όγκο των προμηθειών και των παραχωρήσεων τιμών.

Από κοινού, αυτά τα τρία σημεία μας δίνουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στην αναζήτηση προμηθευτών, η οποία μπορεί να μας εξοικονομήσει πολύ χρόνο σε σύγκριση με την αναζήτηση χωρίς καμία σκέψη.

Επιθεώρηση και αξιολόγηση των προμηθευτών

Πρέπει να περάσουμε από μια εκπαιδευτική εκδρομή πριν μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση, αλλά για να εξοικονομήσουμε χρόνο και κόστος, μπορούμε και να περάσουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή για κάθε προμηθευτή.

Επομένως, πρέπει να παρέχουμε πληροφορίες στον προμηθευτή και σε εμάς από τις επιγραμμικές γνώσεις και πληροφορίες για τον έλεγχο, να επιλέγουμε την ισχύ, τις καλές πωλήσεις προμηθευτών για επιθεώρηση.

Στείλτε e-mail ζητώντας ή ελέγχοντας τη διεύθυνση του Google και του Gοοgle&slight35.39, για να δείτε αν είναι πραγματική.

RD1000_led_therapy_EMF-0cm.jpg



Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top