Πλεονεκτήματα του πλαισίου συσκευασίας EVA Εσωτερική επένδυση

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-10-26

the packing box eva inner lining, από την άποψη του υλικού, υπάρχουν κιβώτιο συσκευασίας Eva εσωτερική επένδυση, εσωτερική επένδυση του Epe Pearl βαμβάκι, εσωτερική επένδυση χαρτιού κλπ. Η απόδοσή τους διακρίνεται:


1. Η επένδυση της Eva, από την άποψη της απόδοσης, υπάρχουν φιλικές προς το περιβάλλον και μη περιβαλλοντικά φιλικό Eva, καθώς και αντι --static Eva και Fireproof Eva. Υπάρχουν πολλά ονόματα για την επένδυση EVA, όπως το δίσκο EVA, η επένδυση EVA, η EVA Box και ούτω καθεξής. . Όσον αφορά το χρώμα, υπάρχουν πάντα διαθέσιμα, αλλά το χρώμα είναι διαφορετικό. Ορισμένα χρώματα πρέπει να προσαρμοστούν, όπως το λευκό, το μαύρο, το χρώμα, κλπ., Το λευκό και το μαύρο είναι ένα πολύ κοινό χρώμα. Από την άποψη της απόδοσης, υπάρχουν φιλικές προς το περιβάλλον και μη περιβαλλοντικά φιλικό Eva, καθώς και αντι --static Eva και πυρκαγιά Eva.

--2. Η επένδυση σφουγγαριών, από την άποψη της απόδοσης, μπορεί να χωριστεί σε επένδυση σφουγγαριών περιβαλλοντικής προστασίας, αντι -θρησκευτική επένδυση σφουγγαριών και πυροσβεστική επένδυση σφουγγαριών. Υπάρχουν επίσης και άλλα ονόματα, όπως ο εσωτερικός δίσκος Sponge, το εσωτερικό κουτί σφουγγαριού, ο δίσκος σφουγγαριού και ούτω καθεξής. Από την άποψη της πυκνότητας, υπάρχουν επίσης χαμηλής πυκνότητας και υψηλής πυκνότητας. Η πυκνότητα χωρίζεται σε 13δ, 26δ, 18δ, 22δ κ.λπ., καθώς και δευτερογενή βαμβάκι και επιπλέον σκληρό βαμβάκι. Τα χρώματα είναι μαύρα, λευκά και πολύχρωμα. Φυσικά, το χρωματικό τμήμα πρέπει επίσης να προσαρμοστεί, εκτός αν υπάρχει έτοιμο χρώμα.


-3. Η επένδυση βαμβακιού Epe Pearl, από την άποψη της απόδοσης, υπάρχει επένδυση βαμβακιού Epe Pearl και αντι -\\ instatic Epe Pearl Cotton Lining. Από την άποψη της πυκνότητας, υπάρχουν χαμηλή πυκνότητα και υψηλή πυκνότητα. Οι συνήθως χρησιμοποιούμενες πυκνότητες είναι 18kg, 25kg, 27kg και υψηλότερη πυκνότητα 30kg, 35kg, κλπ. Τα χρώματα είναι λευκά, μαύρα και κόκκινα.-


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • joydyevafoam
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top