Ανάλυση του παγκόσμιου μεγέθους αγοράς της βιομηχανίας PCB και τις προοπτικές ανάπτυξης το 2021

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-07-06

Η πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος είναι το κλειδί ηλεκτρονική διασύνδεση των ηλεκτρονικών προϊόντων και είναι γνωστή ως η"mother των ηλεκτρονικών προϊόντων". Η σημερινή αγορά παγκόσμιου τυπωμένου κυκλώματος έχει φτάσει περισσότερα από 65 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.


-


nin Όροι περιφερειακής διανομής, η περιοχή της Ασίας

pacific που επικεφαλής της Κίνας έχει γίνει η κύρια αγορά για τις τυποποιημένες πίνακες κυκλώματος στο κόσμος; από την άποψη της κατάτμησης των προϊόντων, πολυστρωματικές πλακέτες και ευέλικτα διοικητικά συμβούλια εξακολουθούν να είναι τα κύρια προϊόντα των τυπωμένων κυκλωμάτων. Στο μέλλον, καθώς η παγκόσμια βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών συνεχίζει την αναβάθμιση και την πρόοδο, η παγκόσμια αγορά τυπωμένου κυκλώματος αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται.


Η ανάπτυξη ιστορία της παγκόσμιας βιομηχανίας PCB


Printed πλακέτα κυκλώματος (PCB) είναι μια σανίδα κατασκευάζεται από υλικά με μόνωση και θερμομόνωση και μια ορισμένη δύναμη για να καθορίσει διάφορα συστατικά στο κύκλωμα και να παρέχει το κύκλωμα σύνδεση μεταξύ των συστατικών.


Με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας μικροηλεκτρονικής, ιδιαίτερα την ευρεία εφαρμογή των τρανζίστορ ηλεκτρονικών συστημάτων και του εξοπλισμού, των λειτουργιών και δομών των ηλεκτρονικών συστημάτων και του εξοπλισμού έχουν γίνει πολύ περίπλοκη, τόσο την αρχική χειρωνακτική μέθοδος κατασκευής του κυκλώματος απέχει πολύ από την εκπλήρωση των απαιτήσεων του σχεδιασμού. Ανάγκη, τότε η έννοια της εμφανίζεται πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος.

συνολική αξία της παραγωγής PCB
Η υπερβαίνει τα 65 δις δολάρια ΗΠΑ


Η ποιότητα κατασκευής των τυπωμένων κυκλωμάτων δεν επηρεάζει μόνο άμεσα την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών προϊόντων, αλλά επίσης επηρεάζει τη συνολική ανταγωνιστικότητα των κατάντη προϊόντων. Προς το παρόν, στον τομέα των δευτερευουσών εφαρμογών, ηλεκτρονικά επικοινωνίας και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης έχουν γίνει οι βασικοί τομείς εφαρμογών PCB. Στο μέλλον, με την εμφάνιση των αναδυόμενων απαιτήσεις σε κατάντη τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρονικά, wearable συσκευές, βιομηχανικού ελέγχου και ιατρικό εξοπλισμό, η βιομηχανία PCB θα εγκαινιάσει νέα σημεία ανάπτυξης.


από το η προοπτική των αλλαγών στην παγκόσμια αξία της παραγωγής πίνακα τυπωμένου κυκλώματος, η συνολική αξία της παραγωγής πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος έχει δείξει ενός πτητικού αλλαγή από 2014 το 2020, η οποία μειώθηκε πρώτα και μετά να αυξάνεται. Το 2020, η παγκόσμια συνολική αξία της παραγωγής πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος θα είναι περίπου 65,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.-

Η Ασία
Pacific περιοχή με επικεφαλής την Κίνα είναι η κύρια αγορά PCB

-


όρους

in της παγκόσμιας περιοχή της αγοράς της βιομηχανίας PCB, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία PR Newswire, η αγορά στην περιοχή της Ασίας

Pacific θα αντιπροσωπεύουν το 90% της συνολικής παγκόσμιας αγοράς το 2020, εκ των οποίων η αγορά PCB στην ηπειρωτική Κίνα θα αντιπροσωπεύουν περίπου το 53,8% της συνολικής παγκόσμιας αγοράς? στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, 2020 Το ετήσιο μερίδιο αγοράς PCB αντιπροσώπευαν το 4,8% και 3,2%, αντίστοιχα, οι οποίες αντιπροσώπευαν ένα πολύ μικρό ποσοστό.


There είναι ακόμη περιθώρια για την ανάπτυξη της παγκόσμιας PCB αγορά στο μέλλον

-

Με την η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και κατανάλωσης, οι τελικοί καταναλωτές να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην εμπειρία του χρήστη και υψηλής

tech περιεχόμενο των ηλεκτρονικών προϊόντων, η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών προϊόντων επιταχύνεται, η συνεχής ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, νέων υλικών και νέων σχεδίων και την ταχεία μετατροπή των τυπωμένων κυκλωμάτων Η βιομηχανία του πλοίου παρέχει ένα ευρύ χώρο κατάντη της ζήτησης.

   AND στο μέλλον, με την εμφάνιση των αναδυόμενων απαιτήσεις σε κατάντη τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρονικά, wearable συσκευές, βιομηχανικού ελέγχου και ιατρικό εξοπλισμό, η βιομηχανία PCB θα εγκαινιάσει νέα σημεία ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το ρυθμό ανάπτυξης, η παγκόσμια αγορά τυπωμένου κυκλώματος αναμένεται να αυξηθεί σε 78 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από το 2026. 

\\n \\n \\n \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top