Η Αργεντινή χορηγεί επείγουσα έγκριση για το εμβόλιο της Ρωσίας COVID-19

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-12-24

Το υπουργείο Υγείας την Τετάρτη ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου Pωσία&OS AIRES κατά του COVID-19. " σε βάση έκτακτης ανάγκης. "


Αυτό το εμβόλιο " Παρουσιάζεται ως ασφαλές και αποτελεσματικό θεραπευτικό εργαλείο.μείωση της θνησιμότητας, μείωση της νοσηρότητας και μείωση της μεταδοτικότητας της νόσου, " Ανέφερε ένα ψήφισμα υπογεγραμμένο από τον Υπουργό Υγείας Γκίνες Γκονζάλες Γκαρσία.


Η έγκριση είναι η δεύτερη του είδους που χορηγείται από την Αργεντινή, μετά από μία έκδοση της Τρίτης το βράδυ για το εμβόλιο που παράγεται από τα εργαστήρια Pfizer-Biontech.


Το ρωσικό ταμείο άμεσων επενδύσεων (RDIF) σημείωσε σε δήλωσή του ότι η Αργεντινή είναι η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που καταγράφει επίσημα το Sputnik V στην επικράτειά της.


" Η εγγραφή έγινε με άδεια έκτακτης ανάγκης.Το εμβόλιο εγκρίθηκε από τον ρυθμιστή ANMAT (Εθνική Χορήγηση Ναρκωτικών, Τροφίμων και Ιατρικών Συσκευών) χωρίς πρόσθετες κλινικές δοκιμές στην Αργεντινή και με βάση τα αποτελέσματα κλινικών δοκιμών φάσης ΙΙΙ που διενεργήθηκαν στη Ρωσία, " Το RDIF είπε.


Η Αργεντινή κατέγραψε την πρώτη της υπόθεση COVID-19 τον Μάρτιο 3 και ανέφερε συνολικά περιπτώσεις 1,563,865 και 42,314 θανάτους από την Τετάρτη το βράδυ.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top