Κατάσταση ανάπτυξης της τεχνολογίας καθοδικής προστασίας στην Κίνα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-07-19

CHINA&39; S αγωγών Η τεχνολογία καθοδικής προστασίας είναι σχετικά αργά, αλλά με την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας μεταφορών αγωγών, από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, η Κίνα#&39, ο αγωγός Long#-39, υιοθετεί βασικά τεχνολογία καθοδικής προστασίας, αλλά το Η τεχνολογία καθοδικής προστασίας που χρησιμοποιείται είναι βασικά ισοδύναμη με το επίπεδο των ξένων χωρών πριν από τη δεκαετία του 1950 και της δεκαετίας του 1960, και οι απαιτήσεις προστασίας είναι σχετικά χαμηλές. Εκδηλώνεται κυρίως στις ακόλουθες πτυχές:

1. Η ποιότητα κατασκευής της εφαρμογής τεχνολογίας καθοδικής προστασίας είναι κακή, το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής πραγματοποιείται από τον εργολάβο των αγωγών. Κατά τη διαδικασία κατασκευής, η κατασκευή δεν πραγματοποιείται σύμφωνα με τα σχέδια σχεδιασμού ή χωρίς την καθοδήγηση του επαγγελματικού προσωπικού, με αποτέλεσμα την ποιότητα των κατασκευών δεν είναι εγγυημένη.
2. Το πρότυπο εφαρμογής της καθοδικής προστασίας δεν είναι τέλειο και το φαινόμενο ότι η καθοδική προστασία δεν έχει εφαρμοστεί σε πολλούς παλιούς αγωγούς και νέους αγωγούς (συμπεριλαμβανομένων των αγωγών συγκέντρωσης σε πετρέλαιο και διυλιστήρια) έχει φέρει κρυμμένους κινδύνους στην κανονική παραγωγή.
3. Υπάρχουν ακόμα κενά στη λειτουργία και τη διαχείριση της καθοδικής προστασίας. Πολλοί μακροπρόθεσμοι διαχειριστές καθοδικής προστασίας των αγωγών Long
distance δεν υπάρχουν απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες και οι μέθοδοι δοκιμών και τα εργαλεία εξακολουθούν να είναι προς τα πίσω, τα οποία δεν μπορούν να πληρούν τις ανάγκες της πρακτικής εφαρμογής.
4. Εκτός από μερικά εθνικά βασικά έργα, η ποιότητα του εξοπλισμού καθοδικής προστασίας στα περισσότερα έργα είναι πολύ μακριά από το παγκόσμιο προχωρημένο επίπεδο, ειδικά για την ποιότητα των δυνατοτήτων υποστήριξης που απαιτούνται από την τεχνολογία καθοδικής προστασίας.-5. Επί του παρόντος, οι περισσότερες από τις δοκιμές καθοδικής προστασίας των αγωγών ή άλλων προστατευτών διεξάγονται με μη αυτόματο τρόπο, οι οποίες έχουν μακρά περίοδο, κακή αξιοπιστία και μεγάλο λάθος.





 nin άποψη των υφιστάμενων προβλημάτων και της τρέχουσας κατάστασης στην εφαρμογή της καθοδικής προστασίας στην Κίνα, η βιομηχανία πετρελαίου και τα σχετικά τμήματα εισήγαγαν κάποια προηγμένη εμπειρία εξοπλισμού και διαχείρισης της καθοδικής προστασίας στην προϋπόθεση ότι συνθέτουν την πρακτική εμπειρία και τα μαθήματα στα τέλη της δεκαετίας του 1980, οι οποίες προώθησαν την ανάπτυξη της βιομηχανίας καθοδικής προστασίας στην Κίνα.

Παράδειγμα, σύμφωνα με την προϋπόθεση της οικονομίας της αγοράς, εφαρμόζεται ο μηχανισμός υποβολής προσφορών του έργου καθοδικής προστασίας και επιλέγεται άριστη επαγγελματική ομάδα κατασκευής για να εξασφαλίσει τη συνολική ποιότητα του έργου καθοδικής προστασίας. Στη διαδικασία κατασκευής, η τρίτη λειτουργία εποπτείας και εποπτείας και εποπτείας που εφαρμόζεται σταδιακά και η επαγγελματική λειτουργία και η διαχείριση συντήρησης βασικά εφαρμόζονται. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που παράγουν επαγγελματικές εγκαταστάσεις καθοδικής προστασίας, υποστήριξη εξοπλισμού και υλικών στην Κίνα. Αυτά καθιστούν το επίπεδο εφαρμογής της καθοδικής προστασίας στην Κίνα σε υψηλότερο επίπεδο.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Overseas Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0539-3712117

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15610665825

Δικτυακός τόπος: mmoanode.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top