Γνωρίζετε τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στη βιομηχανία φωτισμού αυτοκινήτων?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-05-08

1. Διαδικασία της τεχνολογίας LED: Η τεχνολογία LED χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον φωτισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι λυχνίες LED προσφέρουν πλεονεκτήματα όπως η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η μακρά διάρκεια ζωής και η υψηλή φωτεινότητα, καθιστώντας τα ευρέως χρησιμοποιούμενα σε προβολείς, συστήματα φωτισμού και εσωτερικού φωτισμού. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες υιοθετούν όλο και περισσότερο συστήματα έξυπνων φωτισμού που μπορούν να προσαρμόσουν αυτόματα τη φωτεινότητα και την κατεύθυνση με βάση τις συνθήκες οδήγησης και το περιβάλλον, ενισχύοντας την ασφάλεια και την άνεση οδήγησης. Ενεργοποιήστε τον ακριβέστερο έλεγχο της δέσμης, τη βελτίωση της ακρίβειας και της προσαρμογής των αποτελεσμάτων φωτισμού για να παρέχετε καλύτερη ορατότητα και ασφάλεια για τους οδηγούς. Οι επιδράσεις, όπως η σταδιακή μεταβαλλόμενη φωτεινότητα και το χρώμα του φωτός, για την ενίσχυση της εξατομικευμένης εμφάνισης και της ελκυστικότητας των οχημάτων. Αντίσταση καιρού και ιδιότητες αντι -nsoiling των φωτιστικών αυτοκινήτων, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι φαινόμενοι φωτός και η βελτίωση των αποτελεσμάτων φωτισμού. , Εισαγωγή προϊόντων φωτισμού που κατασκευάζονται από ανανεώσιμα υλικά και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ενέργειας για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.


7. Η απόδοση φωτισμού υπό διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και η μείωση της παρεμβολής με άλλους χρήστες του δρόμου. Οι άνετες εμπειρίες οδήγησης.


guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd., που ιδρύθηκε το 2010, είναι κατασκευαστής προβολέων αυτοκινήτων Xenon και λαμπτήρων προβολέων LED. Ως εμπειρογνώμονες στους προβολείς αυτοκινήτων, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 13 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας. Στην κατανόηση της τεχνολογίας φωτισμού αυτοκινήτων και της συνεχούς καινοτομίας έχουν επιτύχει τη φήμη της βιομηχανίας μας. Η αποστολή μας είναι να σας φέρουμε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία με τον φωτισμό αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας και να δώσουμε στο αυτοκίνητό σας μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top