Ερμηνεία ταξιδιού χειριστή εγχύσεων;

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-09-07

Τ Η απόσταση που ο χειριστής περπατά είναι ένα πολύ γνωστό δρομολόγιο και το μέγεθός του σχετίζεται με το μέγεθος του εξαρτήματος, τη θέση πτώσης και το σχήμα του μηχανήματος. Για απλότητα, αυτή η απόσταση συνήθως ορίζεται από τρεις άξονες, και σε αυτό το άρθρο θα εκμεταλλευτούμε τα Χ, Υ και Ζ. Δεν είναι όλοι οι κατασκευαστές χειριστών καθορισμένες διαδρομές με αυτόν τον τρόπο. Ορισμένες μέθοδοι καθορισμού των αξόνων είναι διαφορετικές, ενώ άλλες χρησιμοποιούν διαφορετικές συνήθειες ονομασίας.

Ο άξονας x, ο οποίος γενικά ονομάζεται διαδρομή σχεδίασης, σχετίζεται με το πάχος του εξαρτήματος, για παράδειγμα, για να χειριστείτε έναν κάδο, να επεκτείνετε τον χειριστή και να τραβήξετε τον κάδο από το καλούπι, πρέπει να αρκετά ταξίδια.

Ο άξονας y, επίσης γνωστός ως εγκάρσια διαδρομή, εξαρτάται από το εάν ο χειριστής βάζει το μέρος κάτω στο πλάι του μηχανήματος ή στο πίσω μέρος, χρησιμοποιώντας το τμήμα του ταξιδιού για να παραλείψει το μηχάνημα.

Ο άξονας y, επίσης γνωστός ως εγκάρσια διαδρομή, εξαρτάται από το εάν ο χειριστής βάζει το μέρος προς τα κάτω στην πλευρά του μηχανήματος ή στο πίσω μέρος, χρησιμοποιώντας το τμήμα του ταξιδιού για να παραλείψει το μηχάνημα.

Τα παραπάνω είναι μια εισαγωγή στον χειριστή έγχυσης με τρία δρομολόγια, γενικά, ο ευκολότερος τρόπος για να προσδιορίσετε το επιθυμητό δρομολόγιο είναι να σχεδιάσετε ένα σχέδιο διάταξης. Η διάταξη όχι μόνο προσδιορίζει κάθε ταξίδι, αλλά επίσης προσδιορίζει σημαντικά θέματα στο επίπεδο του αεροπλάνου, όπως βοηθητικό εξοπλισμό, στήλες υποστήριξης και κενά.

Dongguan city rainbow automation technology co., LTD. Βρίσκεται στην περιοχή dongcheng, το πάρκο ροδιού της πόλης dongguan κοντά, η ειδικότητα ασχολείται με την παραγωγή μηχανοκίνητου βραχίονα με μηχανή έγχυσης και τον εξοπλισμό αυτοματισμού, είναι μια συλλογή σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων, κατασκευής, πωλήσεων και υπηρεσιών σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο επιχείρηση: στη βιομηχανία πλαστικών έχει μεγάλο σχεδιασμό αυτοματισμού και πραγματική εμπειρία μάχης.

Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην οικιακή ηλεκτρονική βιομηχανία, στους υπολογιστές και στις γύρω βιομηχανίες, στη βιομηχανία οπτικοηλεκτρονικής, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία ηλεκτρονικών επικοινωνιών, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία παιχνιδιών, στη βιομηχανία καθημερινών αναγκών, στη βιομηχανία ιατρικών προμηθειών κ.λπ. τεχνολογία χύτευσης στο μέλλον, η αυτοματοποίηση είναι μια αναπόφευκτη τάση, η εταιρεία Rabo υιοθετεί διαδραστικό μοντέλο άμεσης πώλησης κοινής χρήσης, προωθεί συνεχώς νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε να μπορείτε να ζητήσετε και να αγοράσετε ικανοποιητικά και εφαρμόσιμα προϊόντα χωρίς να βγείτε για να εξοικονομήσετε κόστος προμήθειας, να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα.

Η εταιρεία Ribo προς " επαγγελματική, ακεραιότητα, ευγνωμοσύνη " επιχειρηματική φιλοσοφία σε πελάτες με καλύτερη εξυπηρέτηση, η εταιρεία Ribo θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών των πελατών, ώστε η βιομηχανία πλαστικών να παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης, προϊόντα αυτοματισμού εξαιρετικής απόδοσης, να βελτιώνει την απόδοση παραγωγής και την ποιότητα της βιομηχανίας, να παρέχει τέλεια προϊόντα και προσεκτικά υπηρεσία.

Επικοινωνία

Επικοινωνία: Κύριε Liu

Τηλέφωνο: 86 0769 81179626

Κινητό τηλέφωνο: 13794982536

Αληθινή μετάδοση: 86 0769 23100573

Διεύθυνση: Νο. 2, Shaling Gongye West Road, Xiakou Village, Dongcheng District, Dongguan, Guangdong, China

Ιστότοπος: http://www.ruiborobot.com/

https://ruiborobot.1688.com                                                                                                       http://www.robotdg.com/


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top