Το NMN μπορεί να καταπολεμήσει την κατάθλιψη

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-05-11

senile κατάθλιψη και γήρανση, διάφορες χρόνιες ασθένειες επηρεάζουν ο ένας τον άλλον, είναι δύσκολο να διαχωριστεί. Πολλές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η κατάθλιψη επιταχύνει τη μείωση του μήκους των τελομερών, τη γήρανση του εγκεφάλου και τη γήρανση του επιγενετικού φαινοτύπου. Ταυτόχρονα, η κατάθλιψη αυξάνει τον κίνδυνο παχυσαρκίας, αδυναμίας, διαβήτη, γνωστικής εξασθένησης και θνησιμότητας. Επιπλέον, πολλοί ασθενείς με εσωτερικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων καρδιαγγειακών και εγκεφαλοαγγειακών παθήσεων, συχνά συνοδεύονται από κατάθλιψη μετά τη διάγνωση. , η διάγνωση της κατάθλιψης στους ηλικιωμένους στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ταυτόχρονα, ακόμη και αν η διάγνωση της νόσου, είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί ψυχολογική παρέμβαση, οπότε είναι καλύτερο να αποφευχθεί η εμφάνιση της γεροντικής κατάθλιψης μετά την είσοδο Η γήρανση και η έγκαιρη παρέμβαση θα πρέπει να διεξάγονται για καταθλιπτικούς ασθενείς. υποδηλώνοντας ότι τα αυξανόμενα επίπεδα NMN μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την κατάθλιψη. Τα τελευταία χρόνια, η έρευνα πρότεινε έναν νέο τρόπο για την κατάθλιψη: η κατάθλιψη μπορεί όχι μόνο να είναι νευροενδοκρινική νόσο, αλλά και μια ασθένεια μιτοχονδριακής δυσλειτουργίας.


mitochondrial δυσλειτουργία μπορεί να προκληθεί από χρόνιο στρες, η οποία επηρεάζει τις πρωτεΐνες εξωκυτταρικής μήτρας και προκαλεί οξειδωτικό στρες, οδηγώντας σε εγκεφαλική νευροπάθεια και κατάθλιψη. Το NMN έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη λειτουργία των μιτοχονδρίων σε άλλες μη συμπιεστικές νευρολογικές παθήσεις, οπότε το NMN μπορεί να είναι ένα πιθανό θεραπευτικό μόριο για κατάθλιψη. Οι ερευνητές μέτρησαν τον μεταβολισμό και τη συμπεριφορά των τριών ομάδων ποντικών και διαπίστωσαν ότι το NMN βελτίωσε τον ενεργειακό μεταβολισμό και τη μιτοχονδριακή λειτουργία των ποντικών και διορθώνει την αρνητική συμπεριφορά των ποντικών.

1. Το NMN βελτιώνει τη μιτοχονδριακή λειτουργία στον ιππόκαμπο των καταθλιπτικών ποντικών

the hippocampus είναι η πιο σοβαρά κατεστραμμένη περιοχή του εγκεφάλου στην κατάθλιψη και ο νευρωνικός ατροφίας και η απώλεια των συν -συναπτικών συνδέσεων είναι παθολογικά σημάδια κατάθλιψης. Σε αυτή τη μελέτη, διαπιστώθηκε ότι η συγκέντρωση του ΑΤΡ στον ιππόκαμπο των ποντικών με κατάθλιψη Cort μειώθηκε και η θεραπεία με NMN θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την παραγωγή ΑΤΡ.



at την ίδια στιγμή, προκειμένου να επαληθευτεί ο τρόπος με τον οποίο το NMN ανυψώνει την ΑΤΡ σε ποντίκια κατάθλιψης, οι συγγραφείς διεξήγαγαν επίσης περαιτέρω θεωρητικές μελέτες. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχουν τρεις βασικές αρχές για το NMN για την αύξηση της παραγωγής μιτοχονδριακών ΑΤΡ:

""

1. Το NMN αυξάνει τη συγκέντρωση του NADαυξάνοντας την ενζυμική δραστικότητα του NAMPT (ρυθμός
limiting ενζυμικό της σύνθεσης NAD
),

-

2. Το NAD
ενεργοποιεί την αποακετυλάση ιστόνης SIRT3, η οποία ενισχύει τη δραστικότητα του GDH (γλουταμική αφυδρογονάση), Idh2 (ισοκυτταρική αφυδρογονάση) και άλλων ενζύμων και διεγείρει τον κύκλο του τρικαρβοξυλικού οξέος, το σημαντικότερο βήμα αντίδρασης του ενεργειακού μεταβολισμού ·


3. Η δραστικότητα της συνθετάσης ATP (ATPase) είναι αυξημένη από την NMN. ) Για να αντιστρέψετε επιβεβαιώστε αυτό το συμπέρασμα. Η προσθήκη NMN σε φυσιολογικά αστροκύτταρα μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωση του NAD, να ενισχύσει τις δραστηριότητες του NAMPT και στην ΑΤΡάση και να αυξήσει την παραγωγή του ΑΤΡ. Όταν το SIRT3 χτυπήθηκε κάτω, η επίδραση του NMN στην ΑΤΡ και η ΑΤΡάση μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό, υποδεικνύοντας ότι το NMN αύξησε το μιτοχονδριακό ΑΤΡ κυρίως μέσω της ενεργοποίησης του SIRT3. Τα παραπάνω δύο σημεία, το πείραμα διαπίστωσε ότι η μιτοχονδριακή συγκέντρωση ΑΤΡ στον ιππόκαμπο των καταθλιπτικών ποντικών ήταν χαμηλή και η χρήση του NMN θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την περιεκτικότητα σε ATP και τη μιτοχονδριακή λειτουργία.


2. Το NMN βελτιώνει τον μεταβολισμό του ήπατος και τη μιτοχονδριακή λειτουργία των ηπατικών κυττάρων σε κατάθλιψη ποντικών


e ή Το ήπαρ έχει αποδειχθεί στενά συνδεδεμένη με την κατάθλιψη και η διαταραχή του μεταβολισμού του ήπατος αυξάνει το Πιθανότητα κατάθλιψης και άγχους. Τα άτομα με κατάθλιψη διατρέχουν επίσης μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης και θανάτου από ηπατική νόσο. σε ποντίκια κατάθλιψης. Η αύξηση της αδενοσίνης και της γλουταθειόνης είναι η πιο προφανής, οι οποίες σχετίζονται με τη μιτοχονδριακή λειτουργία. Τα λιπίδια όπως το darabinos1, το 4

lactone, το docosapentaenoic acid, το αραχιδονικό οξύ και η ταυρίνη, τα οποία σχετίζονται με τη σύνθεση λίπους, μειώθηκαν σημαντικά.



These αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι το από του στόματος NMN μπορεί να μειώσει τη σύνθεση λίπους, να συσσώρευσε και να βελτιώσει τον μεταβολισμό του λίπους του ήπατος σε κατάθλιψη ποντικών.


to Το αν οι μιτοχονδριακές λειτουργίες στο ήπαρ των ποντικών που έχουν καταθλιπθεί βελτιώθηκε πραγματικά από το NMN, οι συγγραφείς εξέτασαν την παραγωγή ΑΤΡ, η οποία, όπως και η περιοχή του ιππόκαμπου του εγκεφάλου, καταστρέφεται από το Cort και το Nsavedαπό το Nmn.+-+


antidePressant Επιδράσεις βελτιώνουν τα κίνητρα και τη θέληση να ζήσουν

+

we που αναφέρθηκε νωρίτερα ότι τα μιτοχόνδρια μπορεί να γίνουν θεραπευτικοί στόχοι για κατάθλιψη στο μέλλον . Παρόλο που το NMN μπορεί να βελτιώσει τη μιτοχονδριακή λειτουργία, δεδομένου ότι είναι μια αντιπαραγωγή, είναι ένας λόγος για να βελτιώσει τη διάθεση.

-

μπορεί να αξιολογηθεί από την κλίμακα κατάθλιψης σε ιατρική εγκατάσταση και ο βαθμός κατάθλιψης σε ποντίκια αξιολογείται με πειράματα συμπεριφοράς. Σε αυτή τη μελέτη επιλέχθηκαν αναγκασμένες δοκιμές κολύμβησης και ουράς για να αξιολογηθεί ο βαθμός κατάθλιψης σε ποντίκια. , η ομάδα κατάθλιψης του CORT είχε μια πιο αρνητική στάση (και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αδράνειας) από την μη συμπιεσμένη ομάδα (CON). C και D έδειξαν ότι η ομάδα θεραπείας με Cort

nmn βελτίωσε σημαντικά τον ενθουσιασμό των ποντικών και μείωσε τον χρόνο ανάπαυσης. Αυτό έδειξε ότι η προφορική χορήγηση του NMN βελτίωσε σημαντικά τα κίνητρα του ποντικιού και την ανακούφιση της καταθλιπτικής συμπεριφοράς.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Long Life Group Co., LTD

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-025-57238879

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 18551727866

Δικτυακός τόπος: baixingjiujiu.elb2bvip.com

Διεύθυνση: Room 618, East Building, Lishui Industrial New City Center, Fuyou Road, Lishui District, Nanjing City,Jiangsu Province

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top