Λειτουργία και συντήρηση του συστήματος καθοδικής προστασίας (2)

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-07-02

  4. Αναζητήστε το σημείο διαρροής της αντιδιαβρωτικής επικάλυψης

Η μέθοδος χρήσης του DCVG για να βρείτε το κατεστραμμένο σημείο της αντιδιακής επικάλυψης του αγωγού και να καθορίσει το σημείο διαρροής ή το σύντομο σημείο επαφής του αγωγού. Αυτή η μέθοδος στέλνει πρώτα το σήμα παλμού στον αγωγό που πρόκειται να δοκιμαστεί. Εάν η επίστρωση αγωγών είναι καλή, το ρεύμα που ρέει στον αγωγό είναι πολύ αδύναμο και το όργανο δεν το εμφανίζει. Εάν η αντιδιαβρωτική επικάλυψη του αγωγού είναι κατεστραμμένη, το ρεύμα θα διαρρεύσει στον αγωγό διαμέσου του κατεστραμμένου χώρου από το έδαφος και η τρέχουσα ροή θα προκαλέσει προφανή δυναμική κλίση στο περιβάλλον χώμα. Όταν ο ανιχνευτής περιέχει δύο ηλεκτρόδια αναφοράς για να ανιχνεύσει και να περπατήσει ακριβώς πάνω από τον αγωγό, το βολτόμετρο θα δονείται. Όταν ο δείκτης του βολτόμετρο σταματήσει να κουνιέται, το μέσο των δύο ηλεκτροδίων αναφοράς είναι το σημείο διαρροής της αντιδιαβρωτικής επικάλυψης.

 5. Κοντά στη μέτρηση της πιθανής απόστασης κατά μήκος του αγωγού it χρησιμοποιείται συνήθως για να ελέγξει την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος καθοδικής προστασίας μετρώντας τη θέση του σημείου στο σωστό σωρό. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν υπάρχει ένα σημείο διαρροής στη επικάλυψη του αγωγού, εάν το σημείο διαρροής είναι μακριά από το σωρό δοκιμής, είναι δύσκολο να το ανιχνεύσετε μέσω της πιθανής μέτρησης του σωρού. Επομένως, όσο πιο κοντά είναι η πιθανή μέτρηση, όσο περισσότερη προσφορά θα είναι το αποτέλεσμα μέτρησης, το οποίο θα αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση της καθοδικής προστασίας των αγωγών. Προκειμένου να εξαλειφθεί η πτώση της IR, είναι εγκατεστημένο ένα βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα καθοδικής προστασίας και όλα τα προμήθειες τροφοδοσίας που συνδέονται με τον ανιχνευτή αγωγού θα πρέπει να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται ταυτόχρονα, έτσι ώστε να μετρηθεί το δυναμικό στο
off του το σωλήνα τσάντας.-

 6. Η δοκιμή γήρανσης της επικάλυψης κατά της ncorrosion αγωγών-electoromagnetic μπορεί να αντικατοπτρίζει τη γενική κατάσταση της αντιδιαβρωτικής επικάλυψης, το θαμμένο βάθος του αγωγού και του ελάττωμα της θέσης επικάλυψης. Η αρχή του είναι να εισάγει σήμα τάσης στον αγωγό και ο ανιχνευτής ανιχνεύει τον βαθμό εξασθένησης του σήματος κατά μήκος του αγωγού. Όταν υπάρχει ξαφνική εξασθένηση της επικάλυψης στον αγωγό, δείχνει ότι η εξασθένιση του σήματος είναι ομαλή.


 7. Η ασφάλεια του τύπου συντήρησης στο σύστημα καθοδικής προστασίας \\ Μη οδός προς το εργοτάξιο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ασφάλεια, είτε με λεωφορείο, με πλοίο είτε με αεροπλάνο. Κατά την τοποθέτηση στον τομέα, δώστε προσοχή στην επίθεση δηλητηριωδών φιδιών και θηρίων. Όταν εργάζεστε στον ανορθωτή, αποσυνδέστε το διακόπτη στον πίνακα δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές να λειτουργείτε μέσα στον εξοπλισμό. Η ισχύς εναλλασσόμενου ρεύματος πρέπει να αποσυνδεθεί και θα πρέπει να εγκατασταθούν οι κλειδαριές και οι ετικέτες ασφαλείας. Πριν επικοινωνήσετε με τον ανορθωτή, ελέγξτε αν το κέλυφος φορτίζεται με ηλεκτρικό στυλό. 

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Overseas Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0539-3712117

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15610665825

Δικτυακός τόπος: mmoanode.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top