Τι σημαίνει το m και άλλα σημάδια σε ένα γυαλί pint mean?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

Σήμανση CE για ποτήρια και ποτήρια στο FestivalSCE Απαιτήσεις σήμανσης για τα ποτήρια και τα ποτήρια

Σύμφωνα με το νόμο, τα γυαλιά σας πρέπει να φέρουν σήμανση CE (Conformit)é ΕυρώéΑν χρησιμοποιείτε τα φλιτζάνια σας σε εξουσιοδοτημένες εγκαταστάσεις, όπως παμπ, εστιατόρια, φεστιβάλ μπύρας και φεστιβάλ μηλίτη κ.λπ. αυτό διασφαλίζει τη συμμόρφωση σας με τους νόμους για την υπηρεσία της αλκοόλης ("8221;"), εάν χρησιμοποιείτε τα ποτήρια σας σε εξουσιοδοτημένες εγκαταστάσεις, όπως παμπ, εστιατόρια, φεστιβάλ μπύρας και φεστιβάλ μηλίτη κ.λπ.

Είναι απαίτηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας να σφραγιστεί το ποτήρι σας με το σήμα CE (σφραγίδα της κυβέρνησης) για τα ποτήρια που χρησιμοποιούνται σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις, όπως μπαρ, παμπ, εστιατόρια, φεστιβάλ μπύρας κ.λπ. Αυτό διασφαλίζει ότι υπηρετείτε το σωστό μετρούμενο ποσό και συμμορφώνεται με τους νόμους για την υπηρεσία οινοπνεύματος.

Το σήμα μέτρησης CE μπορεί να είναι προς το γείσο ή μια γραμμή που σημειώνεται στο κύπελλο.Το σημείο 82168M15.M15.8217αναφέρεται το έτος κατά το οποίο εφαρμόστηκε το σήμα CE, για παράδειγμα κατά τη στιγμή που το γράψαμε, βρισκόμαστε τώρα στο σημείο 8216M19.M19 8217για το 2019.

Εάν χρησιμοποιείτε το ποτήρι σας ως εργαλείο μέτρησης για την παρασκευή αλκοόλ (μπύρες)/μηλίτης/Χρειάζεσαι ένα σήμα CE.Αν είσαι να χρησιμοποιεί το προϊόν στο σπίτι ή χρησιμοποιώντας ένα εναλλακτικό εργαλείο μέτρησης (το οποίο εγκρίθηκε 8217s), τότε το γυαλί χρειάζεται σήμα CE.

Εάν δεν συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις που ορίζονται στους κανονισμούς και τις εντολές που εκδίδονται βάσει του νόμου για τα βάρη και τα μέτρα 1985 και του νόμου περί αδειών 2003, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την κατάσχεση του εξοπλισμού και τη δίωξη.Τα δικαστήρια μπορούν να επιβάλλουν πρόστιμο έως και£2000. Η παραβίαση των όρων της άδειας μπορεί να οδηγήσει σε επανεξέταση και ανάκληση της άδειας καθώς και σε πρόστιμο έως£20,000.

Σε γενικές γραμμές, εάν πουλάτε αλκοόλ εντός της ΕΕ σε μια εκδήλωση που έχει λάβει άδεια, τα ποτήρια σας πρέπει να φέρουν σήμανση CE.

Μπορούμε να τυπώσουμε CE Marks στο φεστιβάλ μας Cups δωρεάν κατόπιν αιτήματος.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • xinhua paper cup factory
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top