Γιατί το κόκκινο; το κόκκινο; το φως; 160· οι συσκευές θεραπείας speciDrive 64257;;?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-09-07

Διάφορα ερευνητικά προγράμματα έχουν προωθήσει τη θεραπεία ορισμένων ασθενειών σε διαφορετικά μήκη κύματος.Γενικά πιστεύεται ότι τα μήκη κύματος μεταξύ 625 nm και 900 nm είναι τα πιο αποτελεσματικά για την επούλωση των πληγών και άλλων δερμάτων.Στο κάτω άκρο, οι 630nm και 660nm φαίνεται να ευνοούνται.Σε μεγαλύτερα μήκη κύματος, τα πιο συμφέροντα είναι 850nm και 880nm.

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Σικάγο διαπίστωσε ότι το μέσο μήκος κύματος του ανθρώπινου κυτταρικού ιστού βρίσκεται μεταξύ 600nm και 720nm, με το 660nm να είναι το μέσο σημείο.660nm είναι καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη συχνότητα, διότι είναι πιο κοντά στη συχνότητα συντονισμού του κυτταρικού ιστού, η οποία την κάνει να απορροφά καλύτερα στην αιμοσφαιρίνη.Αυτή είναι μια κόκκινη πρωτεΐνη υπεύθυνη για τη μεταφορά οξυγόνου στο αίμα μας.Η μιτοχονδρία μπορεί εύκολα να απορροφήσει το κόκκινο φως με τα μήκη κύματος 630nm και 660nm, τα οποία σχεδόν συμπίπτουν με την κορυφή απορρόφησης της κυτοχρώμης οξείδωσης (στόχος της φωτοθεραπείας).

Η μεταβολική λειτουργία της μιτοχόνδριας περιορίζεται συνήθως από ένα βιολογικά ενεργό μόριο, το οποίο ονομάζεται οξείδιο του αζώτου, το οποίο συνδέεται με την κυτταροχρωμική οξείδωση και το αποτρέπει από τη χρήση οξυγόνου.Το κόκκινο φως διαλύει το μόριο έτσι ώστε η κυτοχρωμική οξείδωση να επαναφέρει τη μεταβολική λειτουργία που παράγει ενέργεια.   Χρησιμοποιήστε το παλλόμενο ή συνεχές φως για να θεραπεύσετε και να ανακουφίσετε τον πόνο βαθύτερα.

Διαπιστώθηκε ότι όταν τα φώτα LED πάλλονται, οι ιστοί του σώματος μπορούν να επουλωθούν γρηγορότερα.Όταν εκρήγνυται συνεχώς, ηρεμεί τα κύτταρα και μειώνει τον πόνο.Όταν το μονοσυχνό παλμικό φως ακτινοβολείται στο κύτταρο, θα διεγείρει το κύτταρο να παράγει περισσότερες πρωτεΐνες από τις κανονικές, έτσι το κύτταρο θα επουλωθεί γρηγορότερα.Ακόμα και αν αφαιρεθεί η πηγή φωτός LED, τα κύτταρα θα συνεχίσουν να επουλώνονται.Αντίθετα με το παλλόμενο φως, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για θεραπεία, μια συνεχής, σταθερή ακτίνα μπορεί να εξαλείψει/μειώσει τον πόνο, να μειώσει τη φλεγμονή και να χαλαρώσει τον μυϊκό ιστό.

Τι έχει ολοκληρωθεί η έρευνα;

Ο σκοπός της ιατρικής έρευνας για μια δεδομένη θεραπεία που έχει δείξει ότι επωφελείται από την εμπειρία ή ακόμη και από τα ανέκδοτα είναι να κατανοήσει πώς και γιατί παράγει παρατηρήσεις.Από όλες τις μελέτες που έχω εξετάσει, οι λιγότερο αμφιλεγόμενες μελέτες βασίζονται σε παρατηρήσεις ανθρώπων.

Αυτές αναφέρονται στις επιδράσεις του κόκκινου φωτός στον πόνο στις αρθρώσεις, όπως τενινοπάθεια, οστεοαρθρίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και μυοσκελετικές ασθένειες.Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η θεραπεία έχει δυνητικά μέτρια ευεργετικά αποτελέσματα.Ταπεινότητα σημαίνει ότι μια μετα-ανάλυση των επιδράσεων του κόκκινου φωτός στην οστεοαρθρίτιδα υποδηλώνει ότι μπορεί να βοηθήσει στη βραχυπρόθεσμη ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων και της πρωινής δυσκαμψίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Επίσης, παρουσιάζει κάποια υποσχόμενα πρόσθετα θεραπευτικά αποτελέσματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέγιστη μετεγχειρητική ανάνηψη.

rd_linkable_red_light (6).jpg


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Τίτλος εργασίας: email:marketing(at) reddotled.

Τμήμα: sales

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 0755-27802682

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: 18902854815

Δικτυακός τόπος: reddoled.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top