Εφαρμογή φυτικού τοίχου σε πράσινη διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-09-27

Με τη συνεχή βελτίωση των ανθρώπων'του βιοτικού επιπέδου, οι άνθρωποι δίνουν όλο και μεγαλύτερη προσοχή στο περιβάλλον διαβίωσης γύρω τους. Είτε πρόκειται για περιβάλλον διαβίωσης, περιβάλλον αγορών, περιβάλλον κατανάλωσης, φυτικό τοπίο είναι όλο και πιο σημαντικό στον σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής διακόσμησης και το πεδίο εφαρμογής είναι όλο και πιο εκτεταμένο.

Η Κίνα έχει μακρά ιστορία διακόσμησης φυτικών τοπίων, με τη σταδιακή βελτίωση των ανθρώπων'Η επιδίωξη της ποιότητας ζωής, η κατάσταση των φυτών στο σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής διακόσμησης είναι όλο και πιο σημαντική και το πεδίο εφαρμογής είναι όλο και πιο ευρύ.

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων πρασίνου πραγματοποιείται στον χώρο για διακόσμηση που παρέχεται από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και σε συντονισμό με τον εσωτερικό σχεδιασμό. Προς το παρόν, η περιοχή διαβίωσης των κατοίκων της κινεζικής πόλης είναι περιορισμένη, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τοίχο, σύμφωνα με τις τοπικές συνθήκες, όσο το δυνατόν περισσότερο για να επιτευχθεί αρμονία και ενότητα, μπορεί να αντικατοπτρίζει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, η διάταξη εσωτερικού περιβάλλοντος κομψό, άνετο και βολικό, γεμάτο άνοιξη .


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top