Η επενδυτική συμφωνία Κίνας-ΕΕ αναμένεται σύντομα

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-12-30

Η υπογραφή μιας επενδυτικής συμφωνίας μεταξύ της Κίνας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης&Drive.&110· μπορεί να αναμένεται σύντομα, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Wang Wenbin, σημειώνοντας ότι έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος στις πρόσφατες συνομιλίες.


" Οι διαπραγματεύσεις για μια επενδυτική συμφωνία μεταξύ Κίνας και ΕΕ αποτελούν επί του παρόντος το σημαντικότερο σημείο της ημερήσιας διάταξης στις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, " Ο Wang είπε σε μια τακτική ενημέρωση ειδήσεων στο Πεκίνο.


" Ελπίζουμε ότι η συμφωνία θα πραγματοποιηθεί σε πρώιμο στάδιο και θα προσφέρει ένα θεσμικό πλαίσιο εγγυήσεων για τις δύο πλευρές και τις δύο πλευρές35· εμπορική συνεργασία και απτά οφέλη για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες τους, " Έτσι είπε.


Οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες ξεκίνησαν στο 2013, έχουν ως στόχο την επίτευξη συμφωνίας υψηλότερου επιπέδου που καλύπτει την προστασία των επενδύσεων και την πρόσβαση στην αγορά.


Τόσο η Κίνα όσο και η ΕΕ έχουν εκφράσει πολλές φορές την ελπίδα να επισπεύσουν τις συνομιλίες για να εκπληρώσουν τον στόχο της υπογραφής συμφωνίας μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.


Αυτό το μήνα, οι δύο πλευρές διεξήγαγαν τον 35ο γύρο διαπραγματεύσεων, κατά τον οποίο διεξήγαγαν συνομιλίες για το κείμενο της συμφωνίας, καθώς και για τα υπόλοιπα ζητήματα στους καταλόγους τους, και επιτεύχθηκε πρόοδος, σύμφωνα με το Υπουργείο Εμπορίου.


Μια αναφορά στο South China Morning Post ανέφερε ότι η συμφωνία θα κλείσει αυτή την εβδομάδα.Ανέφερε έναν διπλωμάτη της ΕΕ με γνώση των συζητήσεων ότι τη Δευτέρα, εκπρόσωποι των κρατών μελών της ΕΕ " Επικρότησε ευρέως την τελευταία πρόοδο των συνομιλιών ΕΕ-Κίνας " Όχι.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top