Εορτασμός της 103ης επετείου από την ίδρυση του ΚΚΚ

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-07-02

Φέτος συμπληρώνονται 103 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΚ. Αν και ο χρόνος κυλά, το CPC παρέμεινε πάντα πιστό στην αρχική του φιλοδοξία. Από το 1921 έως το 2024, γενιά μετά από γενιάn, Τα μέλη του CPC συνέχισαν να προσπαθούν και να προσθέτουν στην Κίνα's δόξα. Η ιστορία κυλά σαν ατελείωτα ποτάμια και το πνεύμα του CPC έχει μεταδοθεί από γενιά σε γενιά.

 

Το 1989, ο Red Sun γεννήθηκε ακολουθώντας τον οδηγό του CPC και διατήρησε πάντα την πεποίθηση του "ακούγοντας το Κόμμα, ακολουθώντας τους σωστούς ανθρώπους και παίρνοντας το δρόμο της καινοτομίας" στο μυαλό. Χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, δεν θα υπήρχε σκηνή και ευκαιρία για την Red Sun να κάνει επιχειρήσεις και να συνεισφέρει. Χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, δεν θα υπήρχε τόσο σπουδαίο ακντοβελτιώσεις ή πολλά υποσχόμενο μέλλον για τον Red Sun. Ο κόκκινος Ήλιος δεν έχει εφεδρικό, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας είναι το στήριγμα μας. Οι άνθρωποι του Red Sun που "μοιραστείτε τη χώρα' ανησυχεί και ωφελεί τους ανθρώπους" προσπαθούν να γράψουν ένα νέο κεφάλαιο στα κινέζικα-εκσυγχρονισμός στυλ και κοινή ευημερία.

 

Η αρχική πρόθεση είναι αιώνια λόγω πρακτικής και η αποστολή είναι μεγάλη λόγω ευθύνης. Γιορτάστε τα γενέθλια του ΚΚΚ και ευλογήστε τη μεγάλη πατρίδα.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top