Η ειρήνη της Κίνας-Ινδίας υπογραμμίζεται

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-03-27

state Σύμβουλος και υπουργός Εξωτερικών Wang Yi συναντά με ινδική υπουργός Εξωτερικών Υπουργός Subrahmanyam Jaishankar in New Delhi, Ινδία, στις 25 Μαρτίου 2022. 

-

state σύμβουλος και υπουργός Εξωτερικών Wang Yi και ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας Ο Subrahmanyam Jaishankar συμφώνησε την Παρασκευή ότι η αποκατάσταση της ειρήνης και η ηρεμίας στην περιοχή των συνόρων της Κίνας

india συμμορφώνεται με τα κοινά συμφέροντα και των δύο χωρών. Με βάση την πλήρη στρατιωτική αποσύνδεση στην περιοχή των συνόρων και λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα για την πρόληψη της παρεξήγησης και του εσφαλμένου υπολογισμού μεταξύ των δύο πλευρών.

wang έφτασε στην ινδική πρωτεύουσα την Πέμπτη για μια επίσκεψη εργασίας μετά τα τελευταία χρόνια' Αποκλεισμός στις σχέσεις της Κίνας-india λόγω της συνοριακής τους διαφωνίας. Η στρατιωτική στάση κατά μήκος της περιθωριακών τους στην ανατολική Λαδάκ τον Ιούνιο του 2020, διαταράσσει βαθιά τους πολιτικούς και οικονομικούς τους δεσμούς. Οι στρατιωτικοί διοικητές από τις δύο χώρες έχουν πραγματοποιήσει 15 γύρους συνομιλιών για την επίλυση των συνοριακών διαφωνιών, οι οποίες πρόσφατα τις συνομιλίες, συμφώνησαν ότι η Κίνα και η Ινδία, οι οποίες έχουν τις ίδιες ή παρόμοιες θέσεις σχετικά με τις μεγάλες διεθνείς και περιφερειακές θέσεις Τα ζητήματα, πρέπει να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον να παρέχουν πιο θετική ενέργεια στον πτητικό κόσμο.

-

--

&#

&#' Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών και ο Διεθνής Νόμος πρέπει να τιμηθούν. Ζήτησαν ειρηνικά την επίλυση των διαφορών μέσω του διαλόγου και εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις μονομερείς κυρώσεις των επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και για την ασφάλεια των αλυσίδων εφοδιασμού. .

wang δήλωσε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών ότι η Κίνα και η Ινδία δεν θα επιτρέψουν τη συνοριακή διαμάχη να καθορίσουν τη σχέση τους ή να επηρεάσουν τη συνολική ανάπτυξη των διμερών δεσμών.jaishankar είπε ότι η Ινδία αποδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις με την Κίνα και ότι είναι Στρατηγική κρίση σχετικά με τη σημασία της Κίνας

39 παραμένει αμετάβλητη. Πρόσθεσε ότι η Ινδία είναι έτοιμη να ενισχύσει την επικοινωνία με την Κίνα και να ενισχύσει την αμοιβαία εμπιστοσύνη προκειμένου να επιλύσει δυσκολίες στους διμερείς δεσμούς και να διατηρήσει την ρεαλιστική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

The του Ινδικού Υπουργού Εξωτερικών ζήτησε επίσης την επίτευξη πλήρους στρατιωτικής αποσύνδεσης στο χώρες \\n \\n39 · παραμεθόριες περιοχές. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Marketing Manager

Τμήμα: Marketing Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 13392389836

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13380306888

Δικτυακός τόπος: jddmachine.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 92 Tianxi Road, Yantian Village, Fenggang Town, Dongguan City

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top