Κίνα Έτοιμη για τα παιχνίδια (III): Ασφαλείς, ασφαλείς χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-01-15

editor' Σημείωση: Στις 4 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός καζάνι θα αναφλεχθεί στο Πεκίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη των 2022 χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Με το Grand Sporting Event ξεκινώντας σε λιγότερο από ένα μήνα, οι διοργανωτές είναι πλήρως προετοιμασμένοι να κρατήσουν μια σειρά απλών, ασφαλών και υπέροχων διαγωνισμών. Όλοι οι χώροι και οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε εφαρμογή, ο καθαρός αέρας και η πράσινη ενέργεια είναι ήδη ρέει και ένα κλειστό σύστημα-loop είναι έτοιμο για να αποφευχθεί η COVID-19.

The Global Covid-19 πανδημία αντιμετωπίζεται ως σημαντική απειλή για την ασφαλή Λειτουργίες των Αγώνων. Όλα τα πιθανά μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να εξασφαλιστεί μια ασφαλή και ασφαλή παιχνίδια.

two Εκδόσεις του Πεκίνου 2022 Playbook περίγραμμα COVID-19 αντίμετρα για τα παιχνίδια.

The playbook χρησιμεύει ως βάση του σχεδίου παιχνιδιού για να εξασφαλιστεί Ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε παιχνίδια και ο λαός της Κίνας παραμένουν ασφαλείς και υγιείς.

The PlayBook έχει αναπτυχθεί από κοινού από την Οργανωτική Επιτροπή του Πεκίνου για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Χειμερινούς Αγώνες 2022, τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή.

-The playbook έχει δύο εκδόσεις. Το πρώτο ειδοποιεί τους συμμετέχοντες σε παιχνίδια για το τι πρέπει να κάνουν πριν από τα παιχνίδια. Το δεύτερο χαρακτηριστικό ενημερωμένο covid

19 αντίμετρα και βασίζεται στις καθιερωμένες αρχές που ορίζονται στην πρώτη.

partants θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας διαμονής τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την αναχώρησή τους στην Κίνα στην Κίνα , ή αν δεν είναι επιλέξιμες για τον πλήρη εμβολιασμό λόγω αποδεδειγμένης αποτροπής της πρόσφατης μόλυνσης.


-in προκειμένου να επιταχυνθεί καλύτερα η εξάπλωση του covid-19, κάθε συμμετέχων στο σύστημα κλειστού βρόχου απαιτείται να υποβληθεί Οι ημερήσιες δοκιμές διαλογής για το COVID19 και φορούν μάσκα προσώπου (KN95, N95, FAFP2 ή ισοδύναμο πρότυπο) κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.


podive περιπτώσεις θα είναι επεξεργάζονται ανάλογα με τα συμπτώματά τους. Εκείνοι που συμπτώματα θα μεταφερθούν σε ένα ειδικό νοσοκομείο για θεραπεία και οι ασυμπτωματικές θα κληθούν να απομονώσουν σε άλλες ειδικές εγκαταστάσεις ή κατά τη διαμονή τους (όπως είπε η ΔΟΕ, θα ήταν καλύτερα αν μπορούν να απομονώσουν ασυμπτωματικά άτομα σε νοσοκομεία ).

\\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top