Γνωρίζετε αυτές τις τέσσερις κοινές αιτίες του Connector Coor Connact?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

Η καρφίτσα ή τερματικό στο εσωτερικό το οποίο χρησιμοποιείται για το σήμα μεταβίβασης και το ρεύμα είναι το βασικό μέρος ενός συνδετήρα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να απαιτείται ο σχεδιασμός του συνδέσμου για να είναι καλά-structured, με αξιόπιστη σταθερότητα και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα.

Poor επαφή είναι κοινή και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι 'αυτό. Υπάρχουν τέσσερις συνηθισμένοι λόγοι που αναφέρονται παρακάτω.

1). Τα τμήματα επαφής του βύσματος δεν έχουν σχεδιαστεί σωστά.

2).Material επιλογής δεν είναι στη θέση του, μεταλλικό υλικό ή πλαστικό υλικό είναι ασταθές.

    3).poor ποιότητα. Η τιμή ανοχής του προϊόντος με το μέγεθος ενθέτου είναι παράλογο, με αποτέλεσμα την κακή επαφή.

    4).Το φινίρισμα των πι\\ η ηλεκτρονική συσκευή αποτυγχάνει, ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να εξετάσειείναι το πρόβλημα επικοινωνίας. Ελέγξτε όλες τις συνδέσεις και να εξετάσει άλλα προβλήματα αν οι συνδέσεις είναι σφιχτές.\\ κανένα από τα προβλήματα που πρέπει να προσέξει είναι ότι είναι επίσης σημαντικό για την προστασία του συνδετήρα κατά τη διάρκεια της χρήσης. Επειδή ακατάλληλη προστασία κατά τη διάρκεια χρήση μπορεί να προκαλέσει εν μέρει ζημιών ή διάβρωσης. Η αποτυχία επαφής που προκαλείται από αυτή την κατάσταση είναι γενικά δύσκολη η επισκευή. Είναι απαραίτητη η αντικατάσταση της σύνδεσης, η οποία δεν είναι μόνο ενοχλητική, αλλά και προκαλεί σπατάλη πόρων και οικονομικής απώλειας. Το εργασιακό περιβάλλον και η θερμοκρασία των διαφόρων συνδετήρες είναι επίσης διαφορετικές, και μόνο λογική απόδοση μπορεί να είναι πιο σταθερή.

Η παραπάνω είναι η περιεκτικότητα σε κοινή χρήση σήμερα, η κακή επαφή του συνδέσμου μπορεί να είναι η ποιότητα πρόβλημα του κατασκευαστή, ή μπορεί να προκληθεί από ακατάλληλη χρήση στη διαδικασία. Εν ολίγοις, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα καλό κατασκευαστή υποδοχή, αλλά και για την προστασία του συνδετήρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι λιγότερο επιρρεπές σε αποτυχία.

win win electronics a προσφέρετε τους καλύτερους ποιοτικούς συνδέσμους όπως πολλές γνωστές μάρκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας:.www.dgwinwin.comομάδα πωλήσεών μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό σύνδεσμο για σένα. 

-

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top