HKU: Το NMN μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των βοηθημάτων

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-02-28

HIV, το οποίο αντιπροσωπεύει το σύνδρομο αποκτώμενων ανοσοαποικητικών ανεπάρκειας, επιτίθεται στα"sentinel"CD4 Τ κύτταρα ανοσοκυττάρων στο σώμα, μειώνοντας τον αριθμό και τη λειτουργία τους. Χωρίς το"sentinel", το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να αναγνωρίζει εξωτερικούς παθογόνους παράγοντες, καθιστώντας το σώμα σε μια κατάσταση"χωρίς ανοσολογική άμυνα, που είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο οι ασθενείς με βοηθήματα συχνά πεθαίνουν τελικά από διάφορες επιπλοκές."


in 2023, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ διαπίστωσαν ότι ο συνδυασμός του NMN και της συμβατικής αντιρετροϊκής θεραπείας σε εργαστηριακά ζώα έδειξε καλύτερα αποτελέσματα θεραπείας, αποκαθιστώντας τα επίπεδα CD4 Τ κυττάρων σε υψηλότερα επίπεδα. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο Ebiomedicine, ένα υπο -njournal του Lancet, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Πειράματα καλλιέργειας, μετά από μόλυνση αυτών των κυττάρων με ιό HIV, οι ερευνητές πρόσθεσαν 10 μmolL του NMN και το συμβατικό φάρμακο θεραπείας maraviroc στο μέσο καλλιέργειας. Μετά από 7 ημέρες, τόσο το NMN όσο και το Maravero αναστέλλουν σημαντικά τον πολλαπλασιασμό του HIV και τα επίπεδα της ιικής πρωτεΐνης Ρ24 στο μέσο καλλιέργειας μειώθηκαν σε επίπεδα παρόμοια με εκείνα της ομάδας ελέγχου κενών, η οποία δεν μολύνθηκε με HIV.-


+/

next, οι ερευνητές διεξήγαγαν περαιτέρω πειράματα σε εξανθρωπισμένα ποντίκια. Τα ποντίκια έχουν τροποποιηθεί γενετικά ώστε να έχουν απομακρυνθεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να αντικατασταθούν με ένα ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τους ένα εξαιρετικό ζωικό μοντέλο για τη μελέτη των ανθρώπινων ανοσοποιητικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του AIDS και του καρκίνου. Οι ερευνητές μολύνουν πρώτα ανθρωποποιημένα ποντίκια με τον ιό HIV. Τα ποντίκια έλαβαν 300mg

KG (ισοδύναμα με περίπου 1,35g σε ανθρώπους) του NMN και της συνδυαστικής αντιρετροϊκής θεραπείας (CART) καθημερινά ξεκινώντας την ημέρα 4 μετά τη μόλυνση. Για τέσσερις εβδομάδες, οι ερευνητές συγκέντρωσαν εβδομαδιαία δείγματα αίματος από τα ποντίκια για να αξιολογήσουν τη λοίμωξη από τον ιό HIV. Στα ποντίκια, η συνδυασμένη δράση του NMN και του CART όχι μόνο μείωσε σημαντικά την ποσότητα δηλητηρίου στο πλάσμα του ποντικού, αλλά επίσης αύξησε σημαντικά τον αριθμό των Τ κυττάρων CD4 σε σύγκριση με το CART μόνο, το οποίο απέδειξε ότι το NMN θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκατάσταση της κατεστραμμένης ανοσολογικής λειτουργίας των ποντικών .


in Περίληψη, η μελέτη αυτή διαπίστωσε ότι το NMN μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπινους ποντικούς να μολυνθούν από HIV για να αποκαταστήσουν τον αριθμό των Τ κυττάρων και να προωθήσουν την ανοικοδόμηση του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Με την περαιτέρω ανάπτυξη της σχετικής έρευνας, ίσως το NMN θα γίνει ένα βοηθητικό φάρμακο στη θεραπεία κλινικών βοηθημάτων στο μέλλον.

&#-

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top