Θυσιαστική προστασία ανόδου της τεχνολογίας καθοδικής προστασίας (2)

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-07-06

3. Η πυκνότητα του αλουμινίου με βάση το αλουμίνιο

Η πυκνότητα του αλουμινίου είναι μικρή, η θεωρητική ηλεκτρική ποσότητα είναι μεγάλη, η τρέχουσα απόδοση είναι υψηλή (γενικά 85%) και έχει μεγάλη ηλεκτροενεργοποίηση. Επομένως, θεωρητικά, το αλουμίνιο είναι ένα καλό υλικό ανόδου θανάτου. Ωστόσο, λόγω του σχηματισμού ενός πυκνού φιλμ οξειδίου στην επιφάνεια του καθαρού αλουμινίου και το θετικό δυναμικό της μεμβράνης, το καθαρό αλουμίνιο δεν μπορεί να παίξει ρόλο στην καθοδική προστασία. Εάν τα στοιχεία κράματος προστίθενται σε αλουμίνιο, ο σχηματισμός πυκνού οξειδίου μεμβράνης στην επιφάνεια του αλουμινίου μπορεί να προληφθεί και μπορεί να γίνει η άνοδος του θυσιαστικού αλουμινίου με υψηλότερη απόδοση ρεύματος και καλύτερη ολοκληρωμένη απόδοση. Μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα το ρεύμα σε ιόντα χλωριούχου θαλάσσιου νερού και μέσου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην καθοδική προστασία των εγκαταστάσεων χάλυβα (όπως η ανοικτή πλατφόρμα γεώτρησης, υποβρύχιο αγωγό, κλπ.) Στο θαλάσσιο περιβάλλον και έχει την τάση αντικατάστασης του κράματος ψευδαργύρου Θυσία ανόδου. Η ανάπτυξη του άνοδο του κράματος αλουμινίου γνώρισε την ακόλουθη διαδικασία: Καθαρό αλουμίνιο → Δυαδικό κράμα αλουμινίου → Τερματικά κράμα αλουμινίου → Κράμα τεταρτοταγής αλουμινίου → Πέντε ή περισσότερα από έξι στοιχεία αλουμινίου. Τα τελευταία χρόνια, η κύρια ερευνητική κατεύθυνση είναι να προστεθούν υψηλής ενεργής στοιχείων κράματος και τροποποιητές σε αλουμίνιο για να βελτιώσουν και να ομογενοποιήσουν την εσωτερική δομή του κράματος, έτσι ώστε να βελτιωθεί η σταθερότητα της ανόδου με βάση το αλουμίνιο.

4. Σύνθετο σύστημα προστασίας θυσιαστικής θυσίας, όταν δεν υπάρχει προστατευτική επικάλυψη στην επιφάνεια του εξοπλισμού, προκειμένου να γίνει η πόλωση του προστατευμένου εξοπλισμού το συντομότερο δυνατόν, χρησιμοποιείται συνήθως για την αύξηση του Αριθμός θυσιαστικής ανόδου για την παροχή του απαιτούμενου ρεύματος πόλωσης. Όταν η πόλωση είναι σταθερή, το ρεύμα πόλωσης που απαιτείται για την προστασία γίνεται μικρότερη και το ρεύμα που παράγεται από θυσιαστική άνοδο είναι πλεόνασμα, πράγμα που όχι μόνο προκαλεί απόβλητα υλικών ανόδου, αλλά και εύκολα προκαλεί την προστασία του εξοπλισμού. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τη χρήση σύνθετου θυσιαστικού άνοδο.

in τα τελευταία χρόνια, έχουν αναπτυχθεί δύο είδη σύνθετων υλικών ανόδου θυσίας

αποτελείται από μαγνήσιο και ψευδάργυρο ή αλουμίνιο, ψευδάργυρος ή αλουμίνιο στον πυρήνα και το μαγνήσιο στο εξωτερικό.

anode μαγνήσιο αναμειγνύεται με ανόδου ψευδαργύρου ή ανόδιου αλουμινίου.

both Άνοδος και ανόδου κάνουν χρήση του υψηλού δυναμικού οδήγησης του Το μαγνήσιο για να promarize τον εξοπλισμό, έτσι ώστε να μειωθεί η πυκνότητα της τρέχουσας ανάγκης για την επίτευξη του δυναμικού προστασίας. Σε σύγκριση με την κοινή θυσιαστική ανόδου, η σύνθετη θυσιαστική ανόδου δεν μπορεί μόνο να μειώσει τον αριθμό των ανόδιων, να εξοικονομήσει το κόστος, αλλά και να λύσει το πρόβλημα της υπερβολικής προστασίας. Στο σημερινό

39, τόσο όλο και πιο έντονοι πόροι και ενέργεια, αυτό το πλεονέκτημα θα καταστήσει αναμφισβήτητα να έχει πολύ ευρείες προοπτικές εφαρμογής.&#Η μέθοδος προστασίας θυσιαστικής ανόδου έχει τα χαρακτηριστικά μη ανάγκης να παρέχει βοηθητική παροχή ρεύματος , Μικρό ρεύμα εξόδου ανόδου, μικρές εργασίες εγκατάστασης και καμία συντήρηση κατά τη λειτουργία. Ωστόσο, όταν εφαρμόζεται η προστασία της θυσίας ανόδου, το ρεύμα εξόδου ανόδου είναι περιορισμένο και ελεγχόμενο, οπότε μπορεί να προστατεύσει μόνο ένα μικρό εύρος κοντά στην άνοδο. Όταν απαιτείται ένα μεγάλο ρεύμα εργασίας ή ένα μεγάλο εύρος, όπως η δομή οπλισμένου σκυροδέματος που εκτίθεται στον αέρα, απαιτείται η εντυπωσιακή τρέχουσα μέθοδος καθοδικής προστασίας.

Η εντυπωμένη τρέχουσα μέθοδος καθοδικής προστασίας είναι να παράσχει το απαιτούμενο ρεύμα προστασίας μέσω της εξωτερικής τροφοδοσίας. Το προστατευμένο μέταλλο χρησιμοποιείται ως κάθοδος και το συγκεκριμένο υλικό επιλέγεται ως η άνοδος για την προστασία του μετάλλου. Το εντυπωμένο τρέχον σύστημα καθοδικής προστασίας αποτελείται κυρίως από την τροφοδοσία ρεύματος DC, βοηθητικό ηλεκτρόδιο αναφοράς και αναφοράς αναφοράς. Η βοηθητική άνοδος είναι το βασικό στοιχείο. Η ηλεκτροχημική του απόδοση επηρεάζει άμεσα το έργο εργασίας και τη διάρκεια ζωής του συνόλου του συστήματος. Μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με το γεωμετρία, το εξωτερικό ρεύμα και το περιβάλλον εφαρμογής.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Τίτλος εργασίας: Sales Manager

Τμήμα: Overseas Business Department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-0539-3712117

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 15610665825

Δικτυακός τόπος: mmoanode.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top