Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του μπονσάι προσομοίωσης

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-09-21

Τα πλεονεκτήματα του προσομοιωμένου μπονσάι

Πρώτον, δεν χρειάζεται να ποτίζετε, να λιπάνετε, να μην ανησυχείτε για το μαρασμό των φυτών, να εξοικονομήσετε πολλά έξοδα για μελλοντική φροντίδα.

Δεύτερον, τα προσομοιωμένα βιονικά φυτά τοπίου δεν περιορίζονται από φυσικές συνθήκες όπως το φως του ήλιου, ο αέρας, το νερό και οι εποχές, και μπορούν να επιλέξουν τύπους φυτών ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής, είτε η βορειοδυτική έρημος είτε η έρημη Γκόμπι μπορούν να δημιουργήσουν έναν πράσινο κόσμο με τέσσερις εποχές σαν την άνοιξη?

Τρίτον, με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας των οικοδομικών υλικών, οι ιδέες σχεδίασης και η δημιουργικότητα έχουν άνευ προηγουμένου απελευθέρωση, όλο και περισσότεροι ψηλοί εσωτερικοί χώροι εμφανίζονται στη ζωή μας, προσομοίωση φυτών τοπίο τοπίου εξαιρετικών φυτών φοίνικα που εισάγονται στον εσωτερικό χώρο, ακριβώς για να καλύψουν τις ανάγκες του τέτοιο διαστημικό τοπίο, για να δημιουργήσει ένα εφέ τοπίου που τα συνηθισμένα φυτά δεν μπορούν να επιτύχουν.

Προσομοίωση των χαρακτηριστικών του μπονσάι

1, μικρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μεγάλη διάρκεια ζωής.

2. Εύκολη συντήρηση. Τα κλαδιά και τα φύλλα των προσομοιωμένων φυτών δεν μουχλιάζουν, δεν σαπίζουν, δεν χρειάζονται πότισμα και δεν αναπαράγουν κουνούπια και μύγες.

3, ισχυρή πλαστικότητα, υλικό προστασίας του περιβάλλοντος. Οι πρώτες ύλες είναι κυρίως: πλαστικά προϊόντα, μεταξωτό ύφασμα, PU, ​​ακόρεστη ρητίνη, εκτός από τη χρήση μεταλλικών ράβδων, σωλήνα PVC, φρέσκα φυτά κ.λπ., τα υλικά αυτά είναι ρύπανση-δωρεάν ή η ρύπανση είναι πολύ μικρή. Λόγω της ελαστικότητας του υλικού μπορεί να συνδυαστεί με το ειδικό ύψος, το σχήμα του μοντέλου και μπορεί να είναι αειθαλές, σπάζοντας τα όρια του πραγματικού προϊόντος, οι δεξιότητες παραγωγής είναι πολύ λεπτές, λεπτές, ρεαλιστικές.

4. Προσιτό. Ποιότητα υλικού. Η τιμή των προσομοιωμένων φυτών δεν είναι υψηλή και μερικά είναι πολύ χαμηλότερα από τα πραγματικά λουλούδια και το γρασίδι, την άνετη μεταφορά και τον εύκολο χειρισμό.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top