Wher&101; είναι τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου που χρησιμοποιείται ευρέως χρησιμοποιούμενα#

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

because των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του, το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιείται ευρέως σε τρόφιμα, ποτά, τσιγάρα, φάρμακα, φωτογραφικά υποστρώματα, καθημερινές ανάγκες οικιακής χρήσης κ.λπ., και χρησιμοποιείται συνήθως ως υλικά συσκευασίας. ηλεκτρολυτικά πυκνωτικά υλικά. Υλικά θερμομόνωσης για κτίρια, οχήματα, πλοία, σπίτια κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό χρυσό και ασημένιο νήμα, ταπετσαρία και διακοσμητικά εμπορικά σήματα για διάφορα χαρτικά έντυπα και ελαφρά βιομηχανικά προϊόντα. Το φύλλο αλουμινίου είναι μια μαλακή μεταλλική μεμβράνη, η οποία όχι μόνο έχει τα πλεονεκτήματα της υγρασίας-proof, της αντοχής του αέρα, της αντίστασης της τριβής, της συγκράτησης άρωμα, της κατακράτησης άρωμα, μη-toxic και άγευστο, κλπ., Αλλά και λόγω του κομψού ασημένιου-nithite λάμψη , Είναι εύκολο να επεξεργαστείτε όμορφα μοτίβα και διάφορα χρώματα. Τα μοτίβα είναι πιο πιθανό να ευνοηθούν από τους ανθρώπους. Ειδικά αφού το φύλλο αλουμινίου ενισχύεται με πλαστικό και χαρτί, οι ιδιότητες θωράκισης του φύλλου αλουμινίου ενσωματώνονται με τη δύναμη του χαρτιού και τη θερμότητα-alabless του πλαστικού, το οποίο βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση θωράκισης των υδρατμών, του αέρα, των υπεριωδών ακτίνων και τα βακτήρια που είναι απαραίτητα ως υλικό συσκευασίας. , Που διευρύνει σημαντικά την αγορά εφαρμογής του φύλλου αλουμινίου. Δεδομένου ότι τα συσκευασμένα αντικείμενα απομονώνονται πλήρως από εξωτερικό φως, υγρασία, αέρα κ.λπ., τα συσκευασμένα αντικείμενα προστατεύονται καλά.-

铝箔BOP807-0286.jpg

charactaristic:

(1) Η επιφάνεια του φύλλου αλουμινίου είναι Εξαιρετικά καθαρό και υγιεινό, και κανένα βακτήριο ή μικροοργανισμούς δεν μπορούν να αναπτυχθούν στην επιφάνεια του.

(2) φύλλο αλουμινίου είναι ένα μη

toxic υλικό συσκευασίας, το οποίο μπορεί να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα χωρίς κανένα κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.-

(3) φύλλο αλουμινίου είναι ένα άοσμο και άοσμο υλικό συσκευασίας, το οποίο δεν θα προκαλέσει καμία ιδιομορφία μυρωδιά στο συσκευασμένο φαγητό.

(4) εάν το ίδιο το φύλλο αλουμινίου δεν είναι πτητικό, και τα συσκευασμένα τρόφιμα δεν θα στεγνώστε ή συρρικνώνεται.

(5) Δεν έχει σημασία σε υψηλή θερμοκρασία ή χαμηλή θερμοκρασία, δεν θα υπάρξει διείσδυση λίπους σε φύλλο αλουμινίου.

(6) φύλλο αλουμινίου είναι ένα αδιαφανές υλικό συσκευασίας, έτσι είναι καλό Υλικό συσκευασίας για προϊόντα που εκτίθενται στο ηλιακό φως, όπως μαργαρίνη.

(7) φύλλο αλουμινίου έχει καλή πλαστικότητα, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία προϊόντων διαφόρων σχημάτων. Διάφορα σχήματα δοχείων μπορούν επίσης να γίνουν αυθαίρετα.

(8) φύλλο αλουμινίου έχει υψηλή σκληρότητα και υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, αλλά η αντοχή του δακρύου είναι μικρή, οπότε είναι εύκολο να σκιστεί.--(9) το αλουμίνιο Το ίδιο το φύλλο δεν μπορεί να θερμανθεί

sealed, πρέπει να επικαλυφθεί με ένα θερμαινόμενο υλικό, όπως το PE, να θερμαίνει

sealing.

(10) όταν το φύλλο αλουμινίου έρχεται σε επαφή με άλλα βαρέα μέταλλα ή βαρέα μέταλλα, μπορεί να υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες.

advantage:

1. Αναστέλλει την πόλωση της μπαταρίας, μειώνει τις θερμικές επιδράσεις και να βελτιώσουν την απόδοση του ρυθμού.

2. Μειώστε την εσωτερική αντίσταση της μπαταρίας και μειώστε σημαντικά τη δυναμική αύξηση της εσωτερικής αντίστασης κατά τη διάρκεια του κύκλου.

3. Βελτιώστε τη συνοχή και αυξήστε τη διάρκεια ζωής του κύκλου της μπαταρίας.

4. Βελτιώστε την πρόσφυση μεταξύ του ενεργού υλικού και του ρετρό συλλέκτη και μειώστε το κόστος κατασκευής του κομματιού πόλων.

5. Προστατέψτε τον τρέχοντα συλλέκτη από το να διαβρωθεί από τον ηλεκτρολύτη.

6. Βελτιώστε την απόδοση επεξεργασίας του φωσφορικού σιδήρου σιδήρου λιθίου και των υλικών τιτανικής λιθίου.

\\n \\n

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Τίτλος εργασίας: Business Director

Τμήμα: Business department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86 0769-81838805

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86 13412075090

Δικτυακός τόπος: bopuplastic.elb2bvip.com

Διεύθυνση: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top