Υπηρεσίες πρωτοτύπων επεξεργασίας CNC: αξία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-04-06

prototype εξαρτήματα μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμα για την επαλήθευση της πρόθεσης σχεδιασμού πριν από την παραγωγή. CNC Machining prototypes είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ταχεία και με ακρίβεια αξιολόγηση του σχεδιασμού. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες CNC Machining prototyping μπορούν να παρέχουν ένα προϊόν από αντιπροσωπευτικά υλικά, δύναμη και διαστασιακή ποιότητα. Για την υπηρεσία μηχανικής κατεργασίας μπορεί να εξυπηρετήσει καλά τη διαδικασία σχεδιασμού.

high Fidelity Λειτουργική αξιολόγηση -
Πρωτότυπη μηχανική κατεργασία CNC παρέχει την ευκαιρία να κρίνει πόσο καλά ένα σχέδιο μεταφράζεται σε κατασκευαστικά μέρη, πριν από τις επενδύσεις σε εργαλεία. Ομοίως, μπορούν να αξιολογηθούν οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των τμημάτων και της στοίβας ανοχής. Αυτό βοηθά στην εξασφάλιση ότι το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές του πελάτη πριν από την πλήρη παραγωγή. ανήκουστο. Επιπλέον, τα έξυπνα μηχανήματα, ικανά να ανιχνεύσουν το περιβάλλον του, επιτρέπουν την ανατροφοδότηση για την κοπή σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα. Το μηχάνημα εκτελεί μεγάλο μέρος της εργασίας αυτόματα. Το λογισμικό προγραμματισμού με βάση το 3D CAD επιτρέπει την επιλογή των εργαλείων και της διαδρομής κοπής. Το μηχάνημα CNC χειρίζεται συχνά τα εργαλεία αυτόματα εάν είναι εξοπλισμένο με αυτόματο εργαλείο αλλαγής εργαλείων. Αυτές οι προόδους βοήθησαν στη μείωση του ανθρώπινου σφάλματος, εξισώνοντας την εξοικονόμηση κόστους και τη συνέπεια των προϊόντων σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές κατεργασίας. Ο χειριστής πρέπει απλώς να εισάγει τον ίδιο κώδικα για πλήρη παραγωγή. Η συνέπεια που δημιουργεί σε παραμέτρους λειτουργίας βοηθά στην εξασφάλιση της ακρίβειας και της συνέπειας. Εφόσον διεξάγονται οι πράξεις προληπτικής συντήρησης ως κατάλληλες για την τεχνολογία, θα επιτευχθούν συνεπείς επιδόσεις. καθώς και βελτιστοποιημένη κοπή. Οι εργασίες που απαιτούνται για την προετοιμασία του προγράμματος συνεχίζουν να γίνονται περαιτέρω αυτοματοποιημένες στις νεότερες αναθεωρήσεις λογισμικού, καθώς και υποστήριξη για 4

axis και 5

axis machining συνεχίζει να γίνεται πιο απλή επιτρέποντας στους περισσότερους και οι χειριστές να μάθουν αυτήν την προηγμένη τεχνική.

Για ανώτερα πρωτότυπα επεξεργασμένα με CNC, το πέμπτο μέταλλο είναι μια αξιόπιστη πηγή. Το νεότερο μας Haas 750p High

SPEED 5

axis System στην τοποθεσία Mi Farmington Hills είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα συστήματα υψηλής χωρητικότητας που διατίθενται για αποτελεσματικά πρωτότυπα. Καλέστε μας ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δυνατότητές μας.

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top