Top 3 UAV στον κόσμο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-10-17
Η άφιξη του 21ου αιώνα, ο τρόπος μάχης του σύγχρονου πολέμου έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της ευρείας εφαρμογής των αεροσκαφών. Τα αεροσκάφη έχουν σημειώσει πρόοδο στη νέα εποχή και έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις σε πολλούς πολέμους. , και κέρδισε επαναλαμβανόμενες στρατιωτικές εκμεταλλεύσεις, οι χώρες άρχισαν να συνειδητοποιούν πόσο σημαντικά αεροσκάφη βρίσκονταν σε πόλεμο, έτσι άρχισαν να αναπτύσσουν drones το ένα μετά το άλλο. Είναι ακριβώς ότι μεταξύ των προηγμένων στρατιωτικών αεροσκαφών που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, κανένας από αυτούς δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Μπορεί να φανεί ότι δεν υπάρχουν πραγματικά προηγμένα drones στον τομέα των drones. Η χώρα βρίσκεται ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Τουρκία έχει επίσης αντιπροσωπευτικά αεροσκάφη. Σήμερα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο προηγμένα drones στον κόσμο. που αναπτύχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εργάστηκε το 2000 και είναι επί του παρόντος σε λειτουργία με την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Μπορεί να παρέχει στους διοικητές στο πίσω μέρος τη δυνατότητα να ερευνήσουν το πεδίο της μάχης ή να παρακολουθούν λεπτομερείς στόχους. Είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλό ραντάρ συνθετικού ανοίγματος, το οποίο μπορεί να δει μέσα από σύννεφα και άμμο, καθώς και μια φωτοηλεκτρική υπέρυθρη μονάδα, ικανή να παρακολουθεί τη μακρά και μακροχρόνια δυναμική παρακολούθηση ολόκληρης της περιοχής. Η σειρά είναι επίσης πολύ μεγάλη. Η περιοχή επιτήρησης κατά τη διάρκεια της ημέρας υπερβαίνει τα 100.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, πράγμα που σημαίνει ότι μια πόλη μπορεί να παρακολουθείται εύκολα. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια του πολέμου, το Global Hawk Drone έχει πολύ μεγάλο λειτουργικό. Το κόστος του Global Hawk UAV έχει φτάσει τα 70 εκατομμύρια δολάρια, η μέγιστη ταχύτητά του έφτασε τα 740 χιλιόμετρα την ώρα, το μέγιστο εύρος της έχει φτάσει τα 26.000 χιλιόμετρα και η πτήση του Το υψόμετρο έχει φτάσει τα 18.000 μέτρα. Από κάθε άποψη, η απόδοσή της είναι ότι είναι πολύ ανώτερη και έχει επίσης γίνει μια σημαντική μεταρρύθμιση στη βιομηχανία drone. Παρόλο που τέτοια προηγμένα αεροσκάφη έχουν τεθεί σε λειτουργία εδώ και 20 χρόνια, υπάρχουν πολύ λίγα αεροσκάφη που μπορούν να το ξεπεράσουν.

2. X
47b uAV

-

the xSnipaste_2023-10-17_14-31-46.png47b uAV είναι στην πραγματικότητα ένας τύπος πειραματικού UAV στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης το πρώτο tailless, jet

type μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην ανθρώπινη ιστορία που δεν απαιτεί χειρωνακτική παρέμβαση και ελέγχεται πλήρως από έναν υπολογιστή. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι, είναι επίσης ο πρώτος βομβιστής που δεν έχει επανδρωθεί από το Stealth για να απογειωθεί από έναν αερομεταφορέα και να προσγειωθεί από μόνο του. , το μέγιστο εύρος του είναι 4.000 χιλιόμετρα και η ταχύτητα πλεύσης είναι Mach 0,9. Παρόλο που είναι ένα πειραματικό αεροσκάφος, είναι ταχύτερο από τα περισσότερα drones στον κόσμο. Είναι πολύ προχωρημένο. Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι γεμάτες προσδοκίες για αυτό το drone. Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο να οικοδομήσουμε ένα βομβαρδισμό Stealth drone.

---

3.n

-

the reaper uAv, επίσης γνωστό ως MqSnipaste_2023-10-17_14-26-29.png9 uAV, ονομάζεται The Reaper, το οποίο αρκεί για να δείξει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν τη δύναμη αυτού του UAV.

this είναι ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μάχης που αναπτύχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1990. Μπορεί να εκτελέσει αποστολές νοημοσύνης, επιτήρησης και αναγνώρισης. Το Reaper Drone έχει ένα πτερύγιο 20 μέτρων και μέγιστη ταχύτητα 460 χιλιομέτρων την ώρα. Ο χρόνος αντοχής είναι τότε είναι 15 ώρες. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, το κύριο καθήκον του Drone του Reaper είναι να παρέχει στενή αεροπορική στήριξη για στρατεύματα εδάφους και μπορεί να εκτελέσει αποστολές παρακολούθησης και αναγνώρισης σε ορεινές και επικίνδυνες περιοχές και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την κατάσταση. , μπορεί να είναι έτοιμη να πυροβολήσει ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τη ζήτηση. Το 2007, οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν το Drone του Reaper στο Αφγανιστάν για να εκτελέσουν αποστολές μάχης και εισήλθε στην πραγματική μάχη-.-

&#

--

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Jinhong Aviation Technology Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
Dongguan Jinhong Aviation Technology Co., Ltd.

Τίτλος εργασίας: Manager

Τμήμα: International sale department

Εταιρικό τηλέφωνο: +86-18665969188

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό τηλέφωνο: +86-18664149308

Δικτυακός τόπος: jinhongaviation.elb2bvip.com

Διεύθυνση: No. 13, Shixing Street, Luwu, Chashan Town, Dongguan

Έξυπνο ρολόι τηλεφώνου, ρολόι Bluetooth
Πλήρες έξυπνο τηλέφωνο
Σαλόνι super cool δεξαμενή ψαριών
Οι πολύ μακριές σέξι βλεφαρίδες των γυναικών
Διατροφική Σούπερ Βιταμίνη C Χυμός Ποτό
Βολικό εξωτερικό τραπέζι
Έξυπνος έγχρωμος εκτυπωτής
Εξωτερικός μεγάλος ανεμιστήρας
Premium κόκκινο κρασί
Εξαιρετικά μικρός βολικός δίσκος αποθήκευσης USB
top