23,1 δισεκατομμύρια! ΗΑΕ για τη δημιουργία νέου εργοστασίου Mega Mega Mega Solid State

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-04-10

will solid-state μπαταρίες είναι το νέο φαβορί για την αποθήκευση ενέργειας στο σπίτι και την αποθήκευση εμπορικής ενέργειας; Μια προηγμένη μπαταρία Superfactory στο Ras Al Khaimah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το εργοστάσιο θα υιοθετήσει ένα αρθρωτό σχεδιασμό και αρχικά θα επικεντρωθεί στην παραγωγή ημιτελικών μπαταριών, με σχέδια για μετάβαση σε πλήρεις μπαταρίες με πλήρη λειτουργία. Αναμένεται να διαθέτει ετήσια παραγωγική ικανότητα 40 GWH για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις αποθήκευσης ενέργειας. για να δημιουργήσετε έως και 2.500 άμεσες ευκαιρίες απασχόλησης για την τοπική κοινότητα. Το Statevolt έχει ήδη συνεργαστεί με τον Rakez και βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης αδειών κατασκευής, με στόχο την έναρξη της παραγωγής στην πρώτη γραμμή συναρμολόγησης μέχρι το τέλος του 2026.

lars Carlstrom, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Statevolt Από αυτό το Superfactory στοχεύει στην αντιμετώπιση της αυξανόμενης ζήτησης για λύσεις αποθήκευσης ενέργειας στην Αφρική, την Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Μέση Ανατολή. Μέσα από αυτή τη στρατηγική επένδυση, η StateVolt στοχεύει στην ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην παγκόσμια μετάβαση ενέργειας και τη διαχείριση της βιώσιμης ενέργειας.

-statevolt είναι μια εταιρεία παραγωγής μπαταρίας εκκίνησης που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την οικοδόμηση προχωρημένων επιφανειών μπαταριών για την υποστήριξη της μελλοντικής ανάπτυξης της καθαρής ενέργειας. Ο Lars Carlstrom, ο ιδρυτής του Statevolt, είναι επίσης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Italvolt και ένας από τους συνεργάτες της Britishvolt. Κράτη, με εκτιμώμενη επένδυση ύψους 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η κατασκευή αυτού του εργοστασίου αναμένεται να παρέχει μπαταρίες για περίπου 650.000 ηλεκτρικά οχήματα.--italvolt είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη της πράσινης εκβιομηχάνισης της Ιταλίας και της Ευρώπης γενικότερα. Το 2021, ανακοίνωσε τη ίδρυση μιας από τις μεγαλύτερες επιφανειές της μπαταρίας στην Ιταλία, με τελική χωρητικότητα 70 GWH. Η Britishvolt, από την άλλη πλευρά, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα μεγάλο εργοστάσιο μπαταρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, εστιάζοντας στην παροχή μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα. , το επόμενο βήμα θα είναι αναμφισβήτητα η εφαρμογή προϊόντων αποθήκευσης ενέργειας στο σπίτι και προϊόντα αποθήκευσης εμπορικής ενέργειας. Ας περιμένουμε και να δούμε!

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top