Ποιοι είναι οι τύποι ρολογιών?γνωρίζετε όλους αυτούς τους τύπους?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2022-01-21

1. Μηχανικό ρολόι. .Mechanical ρολόι μπορεί να χωριστεί κυρίως σε δύο τύπους: χειροκίνητο και αυτόματο:

man Συνήθως περπατάμε, που είναι πολύ βολικό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι 'αυτό. Η αρχή εργασίας αυτού του ρολογιού βασίζεται στην αρχή της μηχανικής κραδασμών.

2. Ηλεκτρονικό ρολόι. Αυτό το είδος ρολογιού χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά εξαρτήματα για να οδηγεί την ηλεκτρική ενέργεια για να οδηγήσει τη μηχανική λειτουργία. Αυτό το είδος ρολογιού είναι σχετικά κοινό, και η τιμή δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρή. Απλώς απαιτεί από εμάς να χρησιμοποιούμε μπαταρίες σε συνηθισμένες ώρες και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι αδιάβροχοι. Φυσικά, αυτό το είδος ρολογιού μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες. .

3. Ρολόι χαλαζία. Η κίνηση του δείκτη ελέγχεται από τη δόνηση του κρυστάλλου χαλαζία. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε τον χρόνο που εμφανίζεται από τον δείκτη, αλλά είναι επίσης γενικά εξοπλισμένο με ηλεκτρονική οθόνη, η οποία είναι πολύ βολική και ακριβής.

4. Καταδύσεις ρολόι. Αυτό το είδος ρολογιού είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ανθρώπους που τους αρέσει να κολυμπούν ή να βουτήξουν. Αυτό το είδος ρολογιού μπορεί ακόμα να λειτουργήσει κανονικά σε βάθος νερού άνω των 200 μέτρων και είναι πολύ προσεκτικό να επικαλεστεί την επιφάνεια με φθορίζον υλικό για να μας διευκολύνει να παρακολουθήσουμε το χρόνο υποβρύχιο.

5. Κλασικά ρολόγια. Ποτέ δεν είναι έξω από την ημερομηνία ή εκτός τόπου. Μπορείτε να δοκιμάσετε το omega

39;

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Hong Kong caihui watch co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top