Πώς να καθαρίσετε την αντλία μέτρησης ακριβείας?

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2023-02-01

there θα είναι λεκέδες μέσα στην αντλία μετρήσεων απολυμαντικού μετά τη χρήση για μια χρονική περίοδο. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να κάνετε κανονικό καθαρισμό. Υπάρχουν επίσης τρόποι στη διαδικασία καθαρισμού. Στο έργο προετοιμασίας, αφαιρέστε πρώτα τα μέρη που πρέπει να αποσυναρμολογηθούν και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε το έργο καθαρισμού. Παρακάτω παρατίθενται μερικές μέθοδοι καθαρισμού της αντλίας μέτρησης διαφράγματος μηχανικού εξοπλισμού:

(1) Εφαρμόστε πρώτα καθαρό νερό για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια αδειάστε για περίπου 5 λεπτά, βεβαιωθείτε ότι το νερό στο εργαστήριο μέτρησης (2) Απενεργοποιήστε την τροφοδοσία ρεύματος διακόπτη της αντλίας μέτρησης του διαφράγματος και αφαιρέστε όλα τα μέρη των βαλβίδων (όταν αποσυναρμολογείτε, Προσέγγιση της υπολειμματικής ιατρικής και του νερού για να αποφευχθεί η βλάβη ή η εκτόξευση στον τροφοδοτικό διακόπτη και σε άλλα αντίστοιχα μηχανήματα και εξοπλισμό, με αποτέλεσμα κινδύνους).

(4) Ελέγξτε αν τα μέρη είναι κατεστραμμένα, παραμορφωμένα, ραγισμένα κ.λπ., και αν ναι, αντικαταστήστε τα. Είναι. Κατάσταση, μπορεί να εφαρμοστεί με λεπτότερο κρυστάλλινο χρώμα για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια να αντικατασταθεί με νερό για περίπου 5 λεπτά).

Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top