Η ταινία πολυεστέρα (PET) θα δείχνει σε εννέα σημεία κύριων χρήσεων

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2021-06-28

polyester φιλμ (ΡΕΤ) είναι ένα υλικό φιλμ κατασκευασμένου από τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο ως πρώτη ύλη, κατασκευασμένη σε παχιά φύλλα με εξώθηση και στη συνέχεια τεντωμένο τεντωμένο. Με εξαιρετική ολοκληρωμένη απόδοση, είναι όλο και πιο ευνοημένος από τους καταναλωτές. Χαρακτηριστικά: Συνήθως άχρωμη, διαφανή, γυαλιστερή φιλμ (μπορεί να προστεθεί τώρα για να γίνει έγχρωμη), εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, υψηλή ακαμψία, σκληρότητα και ανθεκτικότητα, αντίσταση διάτρησης, αντοχή στην τριβή, υψηλή και χαμηλή αντίσταση θερμοκρασίας, χημική αντοχή σε καλή αντοχή , αντοχή σε πετρέλαιο, στεγανότητα και κατακράτηση αρωμάτων. Είναι ένα από τα συνηθισμένα υποστρώματα σύνθετων ταινιών φραγμού, αλλά η αντίσταση της Corona δεν είναι καλή. Χρήσεις: Η τιμή της μεμβράνης πολυεστέρα είναι σχετικά υψηλή και το πάχος είναι γενικά 0,012 mm. Χρησιμοποιείται συνήθως ως το εξωτερικό στρώμα της συσκευασίας αποστολής και έχει καλή εκτύπωση. Επιπλέον, λόγω της πολυπλοκότητας και της δυσκολίας της ταινίας πολυεστέρα, φέρνει πολλές δυσκολίες στην τελωνειακή εποπτεία.


Τα κύρια σημεία προστατευτικής μεμβράνης PET είναι:

1. Έχει εξαιρετική διαφάνεια και ομαλότητα και καλή εμφάνιση.

2. Όχι du, υγιεινής.

third, η απόδοση θερμοδιαμόρφωσης είναι καλή, συγκρίσιμη με τα συνηθισμένα φύλλα PVC και μπορεί να διαμορφωθεί κενό σε προϊόντα θερμοσίφωνας PET με εξαιρετική απόδοση. Το φύλλο PET θεωρείται ένα ιδανικό υλικό συσκευασίας που πληροί τις απαιτήσεις της προστασίας του περιβάλλοντος.

-fourth, η απόδοση της επιφάνειας διακόσμησης είναι εξαιρετική, μπορεί να εκτυπωθεί χωρίς επιφανειακή επεξεργασία, εύκολο να καταστείλει τα μοτίβα και εύκολο να μεταλλαχθεί.

5. Επικεντρωμένο με υψηλό

molecular αγώγιμο πολυμερές, με χαμηλή επιφάνεια αντιστάσεων, σταθερή απόδοση και δεν επηρεάζεται από την περιβαλλοντική θερμοκρασία και την υγρασία.

6. Έχει καλή μηχανική αντοχή.

5ven, η χημική αντίσταση είναι καλή και μπορεί να αντέξει τη διάβρωση μιας ποικιλίας χημικών ουσιών.

8. Έχει καλή προσαρμοστικότητα στην προστασία του περιβάλλοντος και μπορεί να ανακυκλωθεί οικονομικά και βολικά. Όταν τα απόβλητα της αποτεφρωθούν, δεν παράγει επιβλαβείς ουσίες που βλάπτουν το περιβάλλον.


9. Καλή απόδοση φραγμού σε οξυγόνο και υδρατμούς.

-Η χρήση προστατευτικού φιλμ ΡΕΤ:--1. Η επεξεργασία επιφανειακής σκλήρυνσης φτάνει τα 3,5

4H, η οποία είναι γρατζουνι Το σύνθετο στρώμα σιλικόνης είναι μια κόλλα, η οποία μπορεί να αποτρέψει το σχηματισμό φυσαλίδων αέρα.

3. Το χαρακτηριστικό του σιλικαζέλ είναι ότι μπορεί να επικολληθεί επανειλημμένα χωρίς να αφήνει ίχνη ή να διαβρώνει την επιφάνεια.

4. Χρησιμοποιείται για την προστασία της οθόνης LCD, της οθόνης αφής, του κινητού τηλεφώνου, της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και της οθόνης PDA, αποφύγετε τις γρατζουνιές κατά τη χρήση και να επιτύχετε το αποτέλεσμα προστασίας οθόνης.

5. Αποτελείται από διαφανή μεμβράνη πολυεστέρα οπτικού βαθμού (ΡΕΤ) επικαλυμμένο με πυριτική πηκτή και στη συνέχεια ελασματοποιείται με διαφανή μεμβράνη απελευθέρωσης πολυεστέρα (ΡΕΤ).

6. Το σύνθετο στρώμα πυριτικής πηκτής μπορεί να απορροφήσει αποτελεσματικά μέρος της άμεσης πρόσκρουσης και να προστατεύει την εμφάνιση από τη βλάβη του δακτυλίου.

7. Η οπτική επίδραση της μετάδοσης φωτός Ultra

high και δεν υπάρχει υπολειμματική κόλλα μετά την αφαίρεση.-

8. Δεν υπάρχει αντανάκλαση για την αύξηση του χρώματος της οθόνης.

9. Το σιλικαζέλ δεν θα επιδεινωθεί λόγω μακράς και δεν θα αφήσει τη διαβρωτική κόλλα στην επιφάνεια της οθόνης όπως άλλες πάστες. Είναι ασφαλές και αξιόπιστο.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top