Σούπερ νικοτιναμίδιο στο CPHI

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-06-27

Από 19.Ιουνίου έως 21, η 22η παγκόσμια έκθεση φαρμακευτικών πρώτων υλών (Κίνα 2024) πραγματοποιήθηκε στο νέο διεθνές κέντρο έκθεσης της Σαγκάης, και περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες επισκέπτες από τα παγκόσμια τρόφιμα και ποτά, τη διατροφή και τα προϊόντα υγείας, τα προϊόντα υγείας και άλλες συναφείς βιομηχανίες, όπως οι αγοραστές, οι κατασκευαστές, τα κανάλια, κ.λπ. παρευρέθηκαν στη διαπραγμάτευση. Βιολογικό με μια νέα γενιά βαθμού καλλυντικών"υπερνιασίναμη"συνθετική βιολογική μέθοδος 99,9% υπερυψηλής καθαρότητας NMN δύο σημαντικά νέα προϊόντα, 3-μεθυλοπυριδίνη, 3-κυανοπυριδίνη, νιασίναμη τρία"παλιό"προϊόντα πλεονεκτήματος και 27 νέα προϊόντα στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων αλυσίδας βιομηχανίας νιασίναμης μεγάλο ντεμπούτο, προσελκύοντας την προσοχή και τον έπαινο πολλών εσωτερικών γνώσεων της βιομηχανίας.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το βιολογικό περίπτερο ήταν γεμάτο και ζωντανό. Εκπρόσωποι εταιρειών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης τροφίμων, της προσωπικής φροντίδας ομορφιάς και της διατροφής των ζώων από όλο τον κόσμο έχουν σταματήσει για να μάθουν περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα εφαρμογής των δύο μεγάλων νέων προϊόντων καλλυντικής ποιότητας"Υπερνικοτιναμίδη"και 99,9% NMN εξαιρετικά υψηλής καθαρότητας. Και τα δύο προϊόντα έχουν πολλαπλάσια πλεονεκτήματα όπως η υψηλή καθαρότητα, η υψηλή ασφάλεια, η υψηλή ικανότητα παραγωγής, ο σταθερός εφοδιασμός ολόκληρης της αλυσίδας βιομηχανίας και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες υγείας και ομορφιάς σε διαφορετικά σενάρια έχουν επαινεθεί.


Ταυτόχρονα, το προσωπικό πωλήσεων πραγματοποίησε επίσης ένα πλήρες φάσμα εισαγωγών προϊόντων για πελάτες που έχουν ανάγκη, και πρότεινε καινοτόμα ολοκληρωμένες λύσεις όπως:"αποκλειστική προσαρμοσμένη καλλυντική ποιότητα ' 0 νιασίνη υπερνιασίναμη'"για τους πελάτες' ειδικές ανάγκες. Αυτές οι εξατομικευμένες εξατομικευμένες υπηρεσίες έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από τους πελάτες, θέτοντας μια σταθερή βάση για την επακόλουθη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.


Αυτή η έκθεση δεν είναι μόνο μια σημαντική ευκαιρία για τη Βιολογία να δείξει τη δύναμή της παγκοσμίως, αλλά και ένα σημαντικό μέτρο για να καθιερώσει μια καλή εικόνα εμπορικών σημάτων στη βιομηχανία και να απελευθερώσει ισχυρή αναπτυξιακή ορμή. Στο μέλλον, η Ruibang Bio θα συνεχίσει να υποστηρίζει την εταιρική αποστολή της"δημιουργία ομορφιάς και υγείας με τη βιοτεχνολογία"και να συνεχίσουν να εισάγουν περισσότερα υψηλής ποιότητας προϊόντα με υψηλό τεχνικό περιεχόμενο, άριστη ποιότητα και υψηλή αναγνώριση αγοράς, συμβάλλοντας περισσότερο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας συνθετικής βιολογίας και παρέχοντας σταθερή εγγύηση για την παγκόσμια ζωή και υγεία.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top