Το 2024 China Brand Goods Exhibition (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη) άνοιξε στη Βουδαπέστη

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-06-28

Η 2024 Έκθεση Εμπορικών Προϊόντων της Κίνας (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη) άνοιξε τη Δευτέρα στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότερες από 270 επιχειρήσεις από δέκα επαρχίες και πόλεις της Κίνας, όπως το Shandong, Shanxi και Liaoning.


Ο Φαμπιάν Γκέργκεϊ, Υφυπουργός Βιομηχανικής Πολιτικής και Τεχνολογίας στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας της Ουγγαρίας, δήλωσε στην τελετή έναρξης ότι η Κίνα είναι μια από τις Ουγγαρίες' Οι κινεζικές επενδύσεις στην Ουγγαρία έχουν προωθήσει την καινοτομία και την ανάπτυξη σε πολλές βιομηχανίες. Ελπίζουμε ότι οι επιχειρήσεις των δύο χωρών θα βρουν υψηλής ποιότητας εταίρους μέσω αυτής της έκθεσης και θα ενισχύσουν περαιτέρω την οικονομική και εμπορική συνεργασία μεταξύ Ουγγαρίας και Κίνας.


Ντενγκ Μπο, αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Ανάπτυξης Εξωτερικού Εμπορίου της Κίνας' Το Υπουργείο Εμπορίου, δήλωσε ότι το διμερές εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ουγγαρίας έχει διατηρήσει σταθερή αναπτυξιακή δυναμική παρά την επίδραση της γεωπολιτικής, της ενεργειακής κρίσης, των αναταραχών της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας και άλλων παραγόντων. Με την εμβάθυνση της συνέργειας μεταξύ της Πρωτοβουλίας Ζώνης και Δρόμου και της Ουγγαρίας' s"άνοιγμα προς την Ανατολή"Οι ανταλλαγές και η συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ουγγαρίας έχουν γίνει στενότερες και οι τομείς και οι τρόποι συνεργασίας έχουν επεκταθεί.

zmkm-800_800 (46)_proc.jpg


Ο Τσεν Γιγουέι, Υπουργός Σύμβουλος της κινεζικής Πρεσβείας στην Ουγγαρία, δήλωσε ότι οι σχέσεις Κίνας-Ουγγαρίας αναβαθμίστηκαν πρόσφατα σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική εταιρική σχέση σε μια νέα εποχή, και οι δύο πλευρές θα ενισχύσουν τη σύνδεση των αναπτυξιακών στρατηγικών και θα εμβαθύνουν τη συνεργασία στην οικονομία, το εμπόριο, τις επενδύσεις και άλλους τομείς. Πιστεύεται ότι η έκθεση εμπορικών σημάτων της Κίνας θα δώσει νέα ώθηση στην πρακτική οικονομική και εμπορική συνεργασία μεταξύ της Κίνας και της Ουγγαρίας και μεταξύ της Κίνας και των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

zmkm-800_800 (47)_proc.jpg

Είναι κατανοητό ότι η έκθεση διαρκεί για τρεις ημέρες, χρηματοδοτούμενη από το Γραφείο Ανάπτυξης Εξωτερικού Εμπορίου του Υπουργείου Εμπορίου της Κίνας, και φιλοξενείται από το Σινοευρωπαϊκό Πάρκο Συνεργασίας Εμπορίου Τα εκθέματα καλύπτουν μηχανικά και ηλεκτρικά προϊόντα, υλικό και οικοδομικά υλικά, νέα ενέργεια, ελαφριά βιομηχανικά προϊόντα, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και ρούχα και γεωργικά προϊόντα. Μεταξύ αυτών, μηχανικά και ηλεκτρικά προϊόντα όπως μηχανικός εξοπλισμός, ηλεκτρικός εξοπλισμός και ανταλλακτικά ήταν 50%. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρξουν σχεδόν 8.000 επαγγελματίες αγοραστές από την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σερβία και άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.


Ώρα: Jun.13-15th.2024





Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top