Οι χειριστές μας χάρτινες σακούλες: Η καλύτερη επιλογή σας

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2024-06-27

Στην είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες λύσεις συσκευασίας χαρτιού φιλικές προς το περιβάλλον και ανθεκτικές. Η γκάμα προϊόντων μας, με αδιάβροχη επίστρωση χωρίς πλαστικό, εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία από την υγρασία στα προϊόντα σας, διατηρώντας τα φρέσκα και ασφαλή.

Ενισχυμένη ανθεκτικότητα:

Για να αυξήσουμε περαιτέρω τη διάρκεια ζωής των τσαντών μας, εφαρμόζουμε κολλητική ταινία διπλής όψης στο εσωτερικό της τσάντας' Ανοίγει. Αυτό εξασφαλίζει ότι η τσάντα παραμένει σταθερή και ασφαλής, προστατεύοντας τα προϊόντα σας από τυχόν τυχαίες διαρροές ή διαρροές.

Τυποποίηση τροφίμων:

Κατανοούμε ότι η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας όταν πρόκειται για τη συσκευασία τροφίμων. Αυτό' Γι' αυτό χρησιμοποιούμε μελάνι με βάση το νερό ποιότητας τροφίμων για όλες τις ανάγκες εκτύπωσης μας. Αυτό εξασφαλίζει ότι το μελάνι είναι ασφαλές για άμεση επαφή με τρόφιμα και κερδίζει. Να βλάψεις τους πελάτες σου. Με έως και 8 ζωντανά χρώματα διαθέσιμα, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια που θα ξεχωρίζουν στα ράφια.

Πιστοποιημένο FSC&Ανακυκλώσιμο:

Δεσμευόμαστε για τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη. Αυτό' Γι' αυτό χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα, ποιοτικά και πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες μας. Αυτό εξασφαλίζει ότι όχι μόνο παίρνετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, αλλά και εσείς Συμβάλλουν επίσης σε έναν πιο πράσινο πλανήτη.

Υπεραγορά&Αγαπημένα της αγοράς φρούτων:

Οι τσάντες εγγράφου που κατασκευάζονται με το ειδικό αδιάβροχο επίστρωμα μας είναι μια δημοφιλής επιλογή στις υπεραγορές και τις αγορές φρούτων. Η ανώτερη αντοχή τους στην υγρασία εγγυάται ότι τα φρούτα, τα λαχανικά και άλλα ευπαθή αντικείμενα παραμένουν σε άριστη κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Λαβές ενισχυμένες με γερμανική κόλλα:

Οι λαβές μας είναι ενισχυμένες με κόλλα της περίφημης γερμανικής μάρκας. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι λαβές είναι ασφαλώς στερεωμένες και ικανές να αντέξουν σημαντική πίεση, δίνοντάς σας ηρεμία όταν μεταφέρετε βαριά φορτία.

Με την έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων σε ποιοτική συσκευασία που είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον. Η δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα, ποιοτικά και ανακυκλώσιμα υλικά εξασφαλίζει ότι κάθε σακούλα που παράγουμε συμβάλλει σε έναν πιο πράσινο πλανήτη. Περιηγηθείτε στην γκάμα των φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων συσκευασίας χαρτιού και ανακαλύψτε την τέλεια εφαρμογή για την επιχείρησή σας. Μαζί, ας Να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον!


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Guangdong Union Eco-Packaging Scien-Tech Co., LTD
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top