Συνολική αγορά οδηγού LED 2020, Επίδραση του Covid-19 στους βασικούς προμηθευτές, Τύποι, εφαρμογές, περιφέρειες και προβλέψεις έως 2024

Ημερομηνία κυκλοφορίας:2020-09-04

Global “8220” Αγορά οδηγού LED φωτισμού η έκθεση 2020-2024 διερευνά το μέγεθος της αγοράς, τις κατασκευές, τους τύπους, τις εφαρμογές και τις βασικές περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία Ειρηνικός, η Κεντρική & Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή & Αφρική, επικεντρώνεται στην κατανάλωση οδηγού φωτισμού LED στις περιοχές αυτές.Η έκθεση αυτή εξετάζει επίσης το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς LED Lighting Driver, το τοπίο του ανταγωνισμού, το μερίδιο του καθεστώτος, το ποσοστό ανάπτυξης, τις μελλοντικές τάσεις, τους παράγοντες της αγοράς, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις, τους διαύλους πωλήσεων και τους διανομείς.

Πεδίο εφαρμογής της παρούσας έκθεσης:

Η έκθεση αυτή επικεντρώνεται στον οδηγό LED Lighting στην παγκόσμια αγορά, ιδίως στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.Η έκθεση αυτή κατηγοριοποιεί την αγορά με βάση τους κατασκευαστές, τις περιφέρειες, τον τύπο και την εφαρμογή.

Η Κίνα διαθέτει τη μεγαλύτερη παγκόσμια ποσότητα εξαγωγών και κατασκευαστές στην αγορά οδηγών φωτισμού LED, ενώ η Ευρώπη είναι η μεγαλύτερη αγορά όγκου πωλήσεων για τον οδηγό φωτισμού LED στην 2016.

Στον κλάδο αυτό, τα κέρδη των βασικών Well κατά το μεγαλύτερο μέρος της 2016 και τα τελευταία χρόνια, ενώ οι Philips και οι Inventronics κατατάσσονται 2 και 3.Το μερίδιο αγοράς τους είναι 5.02%, 4.60% και 1.86% στην 2016.

Στις μέρες μας, η 0-10V μείωση είναι η κύρια τεχνολογία για τον οδηγό φωτισμού LED, και η μείωση 0-10V έφθασε σε όγκο πωλήσεων περίπου 115553 K μονάδων στην 2016, με 31.53% του συνολικού όγκου πωλήσεων.

Η παγκόσμια αγορά του οδηγού LED Lighting αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR περίπου 10.5% κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών, θα φτάσει στα 11000 εκατομμύρια USD in 2023, από 6020 εκατομμύρια δολάρια USD στο 2017, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.


Στείλε το μήνυμά σου σε αυτόν τον προμηθευτή

  • Προς την:
  • Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.
  • *Μήνυμα:
  • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
  • Τηλέφωνο:
  • Το όνομά μου:
Πρόσεχε:
Υποβολή κακόβουλου ταχυδρομείου, έχει αναφερθεί επανειλημμένα, θα παγώσει το χρήστη
Αυτός ο προμηθευτής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.
Δεν υπάρχει ερώτηση για αυτό το προϊόν τώρα.
top